Thursday, November 23, 2006

KELUAR DARI OFFICE

hehehe.. hari nie 22/11/2006, ada xhibition kat luar.. huhuhu berjalan la plak..tapi... tak la jauh mane pun.. sekangkang kera jek.. kat jln dungun, damansara.. actually that was my boss friends office.. but... diorg nie buat open house benonye..kawan dia nie bukak butik.. cantik giler baju2 dia.. kira tradisional cloths but in a modern style.. aku sure diorg tak dak ati nak beli our items, tapi dtg sbb nak makan je.. tapi no problem atleast dpt contact n they all ramai yg sudi nak dtg office n showroom after this..
pelik gak aku serasa nya ari nie dah masuk 1 zulkaedah dah.. tapi lantak ler..kira dia mmg hajat nak menjamu kengkawan la tuh...
benonye aku dah dtg tempat nie last year... mmg best... even my boss friends mostly ibu2(datin n puan sri ramainye) sumenye..tapi gaya ngalah anak dara... sume cantik2 n bergaya but.. the most important thing is.. diorg tak berlagak... hehehe... sume anggap cam kengkawan jek.. tapi dlm ati ...Wallahualam... kan..
Dah dpt connection utk buat business tu kira ok la tuh... barang nak kata jual tak la.. ada la satu dua jek..tapi cerita demo tu yg takleh tahan tuh... hehehe... datuk K pun ada kehkehkeh... lawakss lawaksss..takpela.. tak mboh la citer kang ngumpat plak..
duk kat sana ada sehari suntuk... kira makan, solat, layan tetamu ckit2 n dgr org berborak je kerja aku semalam... waaaa lepak giler....tapi lama2 duk tempat org tak buat apa pun aku rimas gak.. hehehe....
apa2 pun mmg best lah... MELEPAK di hari kerja... bila pk balik... baik lepak kat umah tgk anak. ada gak pekdahnye..

1 comment:

Leeza said...

Why you are laughing again and again in this passage. Want to be funny.