Saturday, May 28, 2011

Dutch Lady Milk Election

ke Tesco semalam. selain mengejar susu DL yg berharga rM18.89 leh amik sampai 5 pek (motip?? wat stok sebulan hokay! jimat banjer ckit :d) , dapat la rasa ke empat2 perisa baru susu dutch lady kotak baru tu. kalau thru FB saya pilih karamel toffee sebab mungkin la rasa akan lebih sedap dan ada ciri-ciri manis sikit.

bila dapat rasa semua sekali, jawapan saya adalah... semua manis. iskh.. felik plak susu manis. ckit tu ok la tapi pada saya semua manis terutama si karamel toffee tuh.

sudahnya, saya leh plak terima dek tekak perisa mo melon tuh. ok la... tak manis sgt dan boleh diterima tekak dan otak.

red bean? manis dan duk pk kalau minum mcm terasa2 bijian2 kekacang tuh. hahaha! rejek!
jagung plak.. makan jagung ok. air berunsur jagung ataupun bubur jagung mmg saya takleh terima kecuali puding jagung. hahaha! again ..rejek!

makanya... moo melon and karamel toffee je yg ok. tapi... rasanya susu yg kaler putih tu lagi leh masuk tekak ku... ;)

kengkawan dah cuba?? cuba gak bagi anak2 , wpun tak sesuai ngan diorg. mmg tak cecah bibir pun. depa bau je dah rejek! :p

lain tekak lain terimanya... cubalah!

2 comments:

Ila said...

tak pernah cuba lagi lah..betul ke manais2...huhuh

Zana S said...

ila
tu pun sample diorg bagi rasa.hehe.. pada zana manis. kot kat tekak ila ok plak. :d weekend kat hypermarket ni slalu bagi rasa mcm2 kan? hiks..