Thursday, August 4, 2011

Reverse Parking






Lorat kan???? hahahaha! mementang umi abah selalu reverse parking even nak park keta kat depan nu ha... dia pun nak jugak park beskal dia gitu. erm.. ni beskal ke keta eh??? hahha!

nampak tak polisterine tu??? kalau nak tau, polisterine tu diterbangkan dek angin sampai ke depan pintu pagar rumah. si kenit ni kalo kertas kecik pun dia nak telek apatah lagi sebesar2 size tu. dikutipnya jadi alas tempat parking beskal dia.

la ni dah tak heran sangat dah. tapi kalau nampak kita angkat nak buang... heran sangat la pulak. tak kasi buang. iskh.. takpe... esok2 nak raya clear la depan umah tu nnt. :D

4 comments:

Kujie said...

Ruang garaj rumah Kak Jie lagi banyak daun2...........ditiupkan angin.

Ruang tu bertebing macam berteluk memang kawasan tiupan angin. Biasanya bila dah keluarkan kereta, Kak Jie sapu ( siapkan penyapu, tong segal abagai tepi ...sbb memang rutin ).

Balik je walau keluar 30 minit...........daun kering dah banyak balik.

arin said...

sok -sok ada mptor/kereta semdiri..terar dia reverse parking .. :)

AkmaFaizal said...

wah...pandainye dak ni.. :)

Zana S said...

kak jie
zana pun dapat rasa rumah kak jie lagi meriah dengan tetamu terbang ni sebab pokok kat luar tu memang cepat gugur daun nya.. kan?? hihi.. eksesai pree tu kak jie. :)

arin
tu pun dah berangan2 duk pegang stering keta je. :d

CiKema
pandai... berlakon melalak lagi pandai. hahaha!