Wednesday, November 23, 2011

Malware

ada lagi kah??? puas duk telek blog tu tapi rasanya dah tak wujud dlm blog list aku. heh!

tak de masa nak tgk blog sgt la ni sebab dah start berebut dengan hero2 kat rumah ni. tapi sekurang2nya tak la hadap kartun sgt. kita pulak tak berebut asterok ngan diorang. soookaaa!!!! hahaha!

oh iya..last sunday was amirul's school concert/graduation day. wahhh! bunyi cam gah jek! takpe la... biar dia merasa. jgn jadi cam umi dia yg keeejung bila masuk darjah satu sebab 1st time jumpa 'kawan'.

la ni dia tak menangis tapi tak nak pandang audience. hehehe!jadikla... ada la goyang2. nnt senang saya upload. sampai abis jugak duk kat dewan sebab this year dua2 behave. walaupun amirul terpaksa di tarik masuk dewan lepas abis persembahan, masih boleh di atur... :d

best gak tgk kekanak ni buat persembahan. cuma... mak ayah je yang lemau aku tgk. ciannn takde tukang sorak. seksa gak mc tu duk naikkan semangat. erm... saya pun terjebak gak kekadang. tapi rasanya org bawah saya tu nak tido pun tak dan sebab bingit dengar saya duk tepuk tgn cam nak rak. semangat tuuu!!! :D

esok ada evaluation /exam day. 3 hari gak makan. takmo pressure tapi ada gak ckp ke dia... kalau result teruk tukar skol. hahaha! gile kejam. 

serious...nak tukar skol dia. tapi kesian adik plak. tunggu result dr tuanbeso dulu.

len kali sambung ya.. daa!

3 comments:

aNoY said...

nnt m.teh nak suh mirul story

Elyn Sani said...

aku igt ko "mabuk" maklom la tgh musim ekekeke.....

Ila said...

dah takde malware dah...hehehe