Thursday, June 9, 2011

Birthday Present



almost every year dpt birthday present yg praktikal. mmg la bagus tapi yg tak syiok ia adalah pemberian tersebut di suruh pilih awal2 lagi. huehuehue...

Tapi kan, rasanya makin lama kita bersama pasangan kita tu, lagi bagus kalau apa2 present yg nak diberi berdasarkan keperluan... kan? dedolu boleh la.. SURPRISE! skang ni macam dah tak sesuai.
tapi rasanya kalau nak beri yg bling2 tu elok sgt la konsep SURPRISE! tuh. ekekeke!

wokeh! bulan 4 birthday abah, dpt hadiah
pun bulan 5. tapi birthday umi yang bulan 5, dapat present ujung bulan 4. cemane tuh?? :p

konsep yang boleh diterima pakai apabila wife adalah seorang surirumah. hehehehe!

Pn Zana dapat apa???

mende alah ini lah! syukur... ada gak adiah kan... dari takde. :D
btw, dah lama aim menda ni. dpt gak lepas microwave oven yang ada kat rumah tu dah ngeng!

mekasih abah ya!


dan julung2 kalinya bakar cheese cake. wah! sendiri bakar, sdiri buh lilin, sendiri makan. bijak..bijak...

sedap walaupun simple.. :D

2 comments:

Ila said...

yg penting ingatan tu kan...bolehlah rajin membaking selalu

Zana S said...

ila
dgr bunyik kipas oven tu cuak gak tahap ketahanan dia tuh. hihi!