Thursday, June 2, 2011

Mr Pieman





Korang tengoklah terbalik eh. nyampah dah betulkan tapi upload dia terbalik cenggitu gak. ngeng!

sempena birthday amirul arituh, takde kena mengena ngan tekak mirul semestinya, abah bawak balik pie. katanya kawan opis dia yg meniaga. sekali bila ku belek telek kotaknya, borang order pun leh upload dr website nya. malah FB page pun ado. huhu... hebat..

Yang saya makan adalah Rotorua Chicken (regular size. cari sendiri tapinya dalam website dia, tanya abah nya apa nama, dia tau pie ayam jek. :d). sedap dan leh terima di tekak melayu saya. tapi kena makan masa lapar2. kalau separa lapar alamat tak abis gamaknyer.. mmg besar dan sesungguhnya kenyang ke petang.

teringat sup dome yg ber tutup dek roti tuh. cenggitu la rasanya beh kuang. adeh.. sejak tak bergaji sdri, lama sungguh tak makan kat situ... tetiba teringin. :D

owh iya.. last week abah bawak balik yg diperbuat dari daging. kecik ckit dari yang ayam dan harga kurang singgit. maaf cakap, saya takleh masuk yg daging ni. cam ada kurang. hehehe... tekak saya kan.. ada lagi seketul dlm peties... sape la nak ku paksa makan nih. haha! ( Berkemungkinan besar namanya waikato beef. lagipun tak byk menu dlm website dia.. hihi). lain tekak lain citarasa kan.. mane tau kengkawan suka plak.

kalau tingin nak makan search la nama tu ya. tak silap kat hartamas shopping centre ada kiosk nya. OU dan Sunway Pyramid pun ada.

Sekali sekala bertukar selera ni ok gak. cuma... anak2 tetap wat pandangan slack! iskh.. rugi sungguh. nasi pun takmo makan. tak ke haru??

2 comments:

Ila said...

nampak mcam sedap..boleh cuba nanti ni

Zana S said...

ila
sila2.. pastikan perut kosong ya. hihi!