Monday, June 25, 2012

Kek / Cake

Bulan makan kek. tak la makan sangat .tapi ada time tu suka pulak nak membuat. tapi banyak nya buat makan sikit je. mangsanya, anak2 jiran yang suka makan kek. hihihi!


 blueberry cheese pie. nak makan mini cheese tart. tapi malas nak buat tart shell. ha.. hamek. beso. bulan 3 buat ni rasanya. sebelum kekanak sukan. :D

 Apple tart. manissss gile apple tuh. masa tgh masak duk merasa tak sampai yg saya nak. sekali dah masak, dah siap, huiii!!! bercinta nak abiskan. :D

 khas buat abah. di sebabkan anak request nak mini muffin. sempena arijadi abah, bulan 4 tu ni je yg isterinya buat. huehuehue... bukan malas, cuma nak minta dia open table je... ekekeke!

 birthday cake amirul yg di bawa ke sekolah. simple. tapi mcm tak berbaloi je.... ke, rega kek skang dah mahal?? hahaha!

 Khas buat unties  (depa panggil teacher skolnya untie :D)

 Cheese tart untuk mkn sendiri. bawak ke selayang benonyer... :D

 kek mak teh beli untuk raikan ibu2... ujung bulan 5 haritu..

 sekali dengan raikan birthday amirul. mak teh salah letak nama. mirul suka merah. adik suka hitam. terbalik. sib  la si kenit tu tak tgk betol2. kalau tak mesti dia perasan ejaan nya. excited nak mkn katanya.. hehehe!

 kek pisang. suka suki nak mkn cuti skol awal bulan 6.


beli edible image tu dari diorg belum cuti sekolah. dah naik sekolah lepas cuti 2 minggu baru omaknya ada hati nak buat. tu pun siibuk nak mkn dgn watak masing2. berlompang2 terpaksa potong ikut diorg. ok la tu... dr tak mkn langsung kan... ahahaha!

1 comment:

Kulaan Kuala said...

dasyat ko!uiihhh..ada daya ko ye..kalau aku mmg tak lg buat masa ni..