Thursday, February 7, 2013

Kenduri Kahwin

 Pelamin. simple n clean
 Aris!!! mmg perosak gambo skang ni. 

Kenduri Kahwin pertama untuk tahun 2013. Di Dewan Merak Kayangan 19/1/2013. first time masuk. Dan kami jemputan pertama yang datang. boley?? hukhuk.... nasi, lauk semua memang sedap. Cuma kueh mueh je tak dpt amik sbb dah kena sound dgn abahnya. rugi2.. ahahaha! 

abahnya, klau kata dalam kad 11.30am waktu jemputan, mmg dia la yang akan sampai dulu. katanya senang. orang tak ramai lagi, mesti boleh berborak dgn tuan rumah. teraplikasi jika rumah pengantin dekat la. kalau jauh, awal kami keluar. mungkin lewat 1/2 jam je lah dr waktu sepatutnya.. ;)

yang si Aris tu 2 hari tak ke sekolah sbb demam. tapi sbb ada jemputan, paksa makan ubat. kalu tak.. melepek sesaje. masa ni demam dah kebah. tapi batuk je teruk. dah lepas 3 minggu, batuk selsema dia on off. yg harunya, balik sekolah atau ngaji mesti hidung tersoksek-soksek. hai... kekanak.. tak boleh nak cakap apa. redho je la.. :)

Ada sesapa kawen lagi tak?? mcm tekak ni nak mkn nasi org kawen je lah.. ekekeeke!

4 comments:

Gina said...

hmm, lama sungguh tak merasa makan nasi minyak orang kahwin. Kena tunggu hujung tahun ni la nampaknya bila dah balik Malaysia nanti

Adams Ayens said...

rajin ko nyahh..
ako dh lama tak attend kenduri kawen tahun ni lom mula lagi..
bz bisniz..

Zana S said...

Gina
takpe.. boleh masak. hihi!

ning
bz bisnes? wah2! apa tu?? aku nampak ko bz attend course. bila mau PRU weeeeeyyy!!! :d

Anonymous said...

[p]The B word Logo braccialini original people will be able to identify attractive package shall from braccialini the simple [url=http://www.llouisvuittonsaleuk.co.uk]louis vuitton uk[/url] design is more sought after by the contemporary trend . Fine texture, excellent workmanship, different shapes with various types of clothing, [url=http://www.vintagechanelhandbags.co.uk]cheap chanel handbags[/url] creating a chic style . When the late afternoon, Miss Sun Li, the famous [url=http://www.lvbagssale.co.uk]lv bags online[/url] movie star has come, and with Ai Road Enterprise Management Consulting (Shanghai) Co . The bright orange has become the [url=http://www.buysalechanelbags.co.uk]where to buy chanel bags[/url] highlight of the whole shape, giving a bright and elegant feeling . Gucci 2013 Valentine's Day special limited edition series
The brand's classic pattern Guccissima leather printing, to show the way of mini double G interlocking pattern, full leather material with [url=http://www.llouisvuittonsaleuk.co.uk]louis vuitton handbags uk[/url] large red theme is more chic, warm colors but also her feel warm . LINE [url=http://www.llouisvuittonsaleuk.co.uk]louis vuitton sale uk[/url] D Elys篓娄e inspiration from the protective cover decorated with the customer's initials, each piece of leather together with the manpower sewn leather personal brand, set off with red, white and blue . Webster range so that women love at hand, white folding leather with black pressure snake pattern two choices, either Banquet is the best choice for travel [url=http://www.buysalechanelbags.co.uk]cheap chanel bags sale[/url] or work.[/p]