Monday, April 30, 2007

Meh Tengok Bendang Meh!




Nie aku pi tjg karang semalam. saje je nak berjalan ke umah pak long aku yg dah lama aku tak jenguk. especially sejak dia sakit(sakit tua) semalam pun duk atas kusi roda klau nak berjalan. kalau tak... duk la atas katil. nama nak duk kat kusi besa2 tu mmg dia tak larat. nak pi kl wat check up pun leh lengsan kepenatan.. kesian dia.. dia la abang arwah abah aku yg sulung. yg lelaki pun tinggal dia ngan angah musa aku je. lelain sume dah takde. yg ada pun adik pompuan dia. satu kat pahang satu kat ulu langat. itu je rasanya yg tinggal dr 8 beradik. erm...
apa2 pun aku bersyukur dia masih sihat. cuma kekadang dia lupa2 ckit. adatla.. kita pun nanti akan tempuh perkara yg sama. cuma masa kite je tak tau cemane kan.

ni nak buh gambo pi semalam.. tapi gambar yg musti enterframe semestinya... SI TONET!!!

2 comments:

fozalin said...

aik bile laks ko pi tg karang nih?
konpius laks aku..... pic ko pi umah aku x dak ka?? huhuhu

zana S said...

bile aku pi umah ko?? semalam tu ke?? uish.. lupa nak bergambo la.. lagipun aku kepeningan.. ko pas la gambo satu.. nanti den tepek cnie ek.. hehe