Thursday, May 3, 2007

Pertunangan

Alhamdulillah... selamat lagi sorang anak Pak Sani bertunang. Ni kira sepupu aku yg ke 3 la belah mak aku. aku pangge dia Ela je. aku pun tak perasan sejak bila dak sorang nie membesar jadi anak dara sunti.. kahkahkah... sorry la ela.. sbb still pk cam kita nie bebudak lagi... dan aku pun tak sangka aku dah ada anak pong... hahahaha.. lagi tak terima realiti. :P

Ela nie pun baru umur 22. beh kuang aku gak la masa bertunang dulu. aku kawen pun awal tahun jadi sah2 lom lagi umur 23 masa tu.

Dijadikan cerita...bertunang patut start kul 2. kira rombongan lelaki patut sampai kul 2 la dr Klang. aku minta maaf bebanyak sbb lewat. tetiba mirul wat peel tido plak dia tghri tu. kul 1 sharp dia dah tertido.. hadey... aku siap2 je la.. janji dia bangun aku tukar baju dia angkat trus. dan akhirnya... kul 2.30 baru dia bangun. kelam kabut gak aku siapkan dia.

Aku ingatkan aku la org terakhir sampai.. rupenyer pihak lelaki pun lom sampai!! aii... ini klau lewat 1/2 jam tu understood la.. nie dekat 2 jam lewatnyer. kul 3.30 baru nak ambil port. kira kul 4 jugakla mulanya. erm... takleh aku bayangkan kalau jadi kat pihak laki aku. mau bapak mertua aku hangin satu badan. strait cancel kot.. huhu.. haru2.

Kesian kat makcik aku la.. masak nasi berlauk. akhirnya. mkn tea time.. hakhak... timing suda lari daaaa....sib bek sedap.. hehehe.. pandai acik shidah masak. pasnie leh import catering putrajaya plak.. ngehehehee....

Cousin aku lak... mata cam takleh bukak jek.cian... mana taknyer... dgn cari brg hantaran last minute.. ngan masak lagik.. huhu... ala2 kamiorg gak la dulu... nie tunggu dillah la plak utk kamiorg bekerja seperti itu... huhu.. sadis2.. penat ooo...

Apa2 pun mintak mahap la ek... satu keping gambo pun den tak sempat amik sbb pihak lelaki ada lagi laki aku nak pulang.. huhu...mmg tak dan la nak bergambo kenangan ngan minah kepoh tuh.. hakhak..

Apa2 pun ..tahniah la utk Naielah Bt Mohd Sani.(klau salah eja ampun...) Moga berkekalan jodoh hingga akhir hayat.. ;)

Inilah bakal pengantin tuuu... Ela dan boy.. nak tengok lagi byk gambar2 menarik dan memuaskan hati.. sila la rujuk ke...http://fozalin.fotopages.com (kalah kakak dia bertunang... lagi penuh gambo adik dari diri sendiri... ngehehehe)


4 comments:

Kh7 said...

bestnye da melangkah ke alam baru,congrats :)

Anoy said...

weh...ni apo nama kite interframe dkt sini ni...kite tak termasuk dlm ini gmbr laaaa...

fozalin said...

ermmm bile lak turn dilla nih???? wei nk pic meh dtg lepak fp aku... amik ler baper byk pic ko nak muehehehe

zana S said...

macih kak elin... nanti nak amik gambo ckit okes..

nama ko mmg kena interframe la dillah.. kasi reminder paling kaw kat ko... ngahahaha...

ko bila lagi khy?? aku doakan ko baik2 semunya..;)