Friday, November 2, 2007

Jalan-Jalan LAGIK!!

Parking Lot

Entrance

Lengangnyer....bila dah kul 1.30 trus pack.

Ke mane je la mak buyung nie pegi ek??

Adik aku la... nak sgt ajak makan asam laksa. Aku yg drag dia dlm kancah suka mkn asam laksa kat ctu tu.. ekeekeke... Dan.... dia sibuk nak mkn rojak. tapi rojak buah dia makin tak cun la.

Dgn syarat... ko amik aku la.. set ajo. padehal dia nak pi bank kejap je. tapi nak jugak ajak aku pi mkn sana. sib bek boss aku tak masuk arinie n dah kabo nak lunch lama ckit kat boss masa dia call pagi tadi. Sudahnyer dekat 3 jam la aku merayap ngan adik aku ari nie.

Terkebil2 asst aku gamaknyer.. uish.. nie namanyer qada' lunch 4 hari sebelum nie ek.. hehehe...

Akhirnya sampai la aku kat........LITTLE PENANG CAFE the Curve. first time gak aku jejak kaki kat ctu. klau larat lama dah aku roronda. tapi......... perut telah membataskan segalanyer... huhu...


Cendol aku yg dillah tak sempat rasa. Mkn cam pengantin. lama tol nak tunggu dia abis. :P

Asam Laksa ku...

Rojak Buah


Dah2..cepat ckit.. aku nak balik nie. ade keja nak wat. huhu....(slow tol adik aku sorg nie.)

Semalam follow up. bb dah turun n anytime from 2day aku akan deliver. huhu... (harap2 lepas next monday la) :D

Umi mia n elin... nampak gayanyer shogun lepas zana bersalin la ek. gagal la nak pi skang :D

7 comments:

Arin said...

zana..wah sure berdebar2 kan nak bersalin..gie the curve?dekat bebeno ngn umah arin tuh...

palie said...

jalan2 cari mkn? dah sama cam pak ngah ni... hehehe...

anoy said...

correction! 2 JAM je laaaaa

ReDbLoOdSnOw said...

whoaaaa!!! dapnyer makanan kat atas tuh
watkan z terliur jek arrr k.zana :D

Umi Mia said...

makan puas2 dulu zana sebelum besalin ni...kang 44 hari kena puasa makan sedap hukhukhuk.....lepas zana bersalin nanti kita plan...ajak ramai2 sikit...

Umimia doakan zana dan baby selamatlah kedua2nya.....

Fozalin said...

wei.... ko kate mangkuk aku mkn kecik??? ces.... meh la mai sini.... tgk sape nyer lg besar hahahahha

echah_syed said...

tu sume akaknyer fav..selera kita sama laaaa :D


~ kt sabah takde yg besh cm gitu..

~ so balik sana asik melantak jer..

x sabo nk tgu 30hb nov huhuhu...nk mknnnnnnn !!