Friday, December 10, 2010

Concert La Sangat

sebelum dan sesudah konsert, amirul adalah amirul. berlari bermain mcm takde pape.

bila naik stage utk menari.... KEJUNG okeh!

berdiri mcm nyanyi lagu negaraku.

saya tgk muka dia semacam. sah! nak menangis.

bila abis jumpa dia kat belakang mmg teacher dia ckp mirul dah menangis.

haiyaaaaaaaaa!!! ape lah kamu nih amirul!!!

bikin malu sajork!

kahkahkah!

tak marah tapi mmg lawak sei... kesian mirul. bila tanya dia, siapa nangis atas stage. ngan muka blur2 leh ckp 'dik'.

sape yg gi skol? mirul ke aris??? leh plak dia ckp adik dia yg nangis tuh. nampak bena dia malu. kiah kiah kiah!!

yg si kenit pulak?? dia takmo masuk hall. udahnya abah duk paling dekat ngan pintu keluar. saya duk dedepan stage dgn camera.

ala... kejap je. lepas mirul abis, kami pun balik. mirul dah tarik tgn suh keluar hall. teruk beno kamu ni.

overall, persembahan kekanak nie mmg cute dan lawak. tapi, bersungguh2 diorg tu mmg saya tabik lah! hehe... tapi rasanya lagi seronok adalah cikgu2 depa tu la kot. dpt tgk anak buah menari ikut step depa. teheheh! simple but happening!

syabas inspector sahab! EH! :D

2 comments:

Elyn said...

haha miyul2 lawak la kamu ni!!

Zana S said...

harap2 next year tak buat hal gitu laie.. :D