Thursday, December 9, 2010

Hari Ngades!

pagi- makan tosai. aris mkn roti canai.
satu lagi roti canai simpan untuk mirul.

tghri - amik mirul trus ke IoI mall.

hajat nak beli donut JcO jek. sekali tembung jem umat manusia. felik eh!
sib dpt parking. tu pun nasib2 je tuh. yg haru tu park kat roof top. mcm nak pi shoping berhiya.

dek parking kat area jusco, terpaksa lalu jusco jugak.
umang aiii... ramainya...

J Card Member's day GHOPENYERR!!! (nampak sgt card ku dah expired. malas nak renew).

tah apa la yg bestnyer ek?? tak pernah gi member day pun selama ni. kalau dulu mmg rajin jadi member. name it. semua masuk. tapi lelama pk balik, rugi heh! bukan gi tetiap bulan pun. yg saya keep update cuma card mydin jek. hahaha!

alasan- tetiap bulan mmg labur duit kat situ beli brg dapur. yg nampak berbaloi setakat ni lah.
dah tahun ke 3, saya dah redeem 2x point nya.

1. towel- 3 in 1. ok lah. ada la tambah koleksi towel dari yg beso sampai yg kecik.
2. nonstick pan yg agak besar. - mmg best kalau buat roti jala. beso dan takyah minyak. hehe!

apa2 pun, terpulang la kan. kalau duk renew tapi point tak kemana apeke hayl a kan. tu yg nyampah tuh.

ada sesiapa dah gi metrojaya warehouse sales kat stadium shah alam??? apa cer??

hehehe..

2 comments:

arin said...

last year gi metrojaya sales kt stadium malawati shah alam tu. baloi gak la. baju budak buat basahan mmg murah2.

Elyn said...

warehouse 1st time aku pi pureen!! lepas tu non ado pi lai. si faiz nyampah dgn umat manusia bertolak2. kalau nk pi aku kene cr kawan okeh hihi