Monday, April 25, 2011

Pesta Buku 2011

Jeles plak bila duk baca ramai kengkawan dah sampai sana. iskh!!

as usual, abah depa mmg tak lalu nak pi sbb dia tau ramai umat. udahnya saya bercadang2 nak pi ngan mak ari jumaat ni.

tapi... cemane nak kenen kat 'boss' extra pocket money eh?? hahaha!!!

rindunya nak beli buku+mag lama2 yg dah turun harga tuh.

tapi pi last year turun harga tak la mcm turun sgt pun. tak mcm dolu2.

masih mahal gak rega nya. ada la kurang singgit or tak sampai singgit pun.

Ikutkan mak nak ajak pi ari rabu tapi pkkan mirul skol pagi dan sah2 dia selalu ada homework, takleh la nak jalan hari biasa dah. jumaat la paling ideal. kalau ada hwork leh tangguh ujung minggu.

pontengkan?? uish... nak kena makan dek abah dia sila la... kehkehkeh!

cemane ek nak pi jumaat ni. omak den kek selayang sinun. kami ni kat puchong. duk nyusun cara cemane nak kasi dedua senang dan cepat sampai. jumaat kl cam harem je jalan kan?? :p

harap ramai la yg amik cuti sebab senin cuti kan. pi balik kg gih! saya approve kan cuti. ekeke!

2 comments:

Ila said...

ila dah pergi dah..tp tahun ni harga kurang sikit nampaknya
Tak nak word verification di kotak komen

Zana S said...

ila.. harga kurang cikit?? cemane tu?? hehe... tak sabar nak gi dah ni. ekeke!