Wednesday, May 26, 2010

Terasa Muda...

Bila jumpa kawan lama sejak di matrik penang, mak dia kata, saya tak berubah.

cara berpakaian dan susuk badan tak jauh beza dari zaman belajar sampai la dah beranak dua.

tapi.. lagi best bila shaz (my good fren dari tahun 1997... lama gak eh kawan ngan dak tepen ni ek.. :D) cakap saya tak berubah pangai... cuma kurus dari dulu sahaja...

er... pelik pulak. dulu saya gemuk eh?? masa belajar?? erm.

tapi mmg seronok je masa dulu2. pk blajar je. tapi sekarang mungkin byk benda perlu diuruskan jadi muka nampak susut. rasanya badan takla jauh beza. gemuk dah heh!

ya.. saya kena jaga makan balik gamaknya.. huhuhu...

3 comments:

Elyn said...

ko dh gemukke??

Zana S said...

pinggang ke bawah mcm dah berisi balik. huwaaa!!!

tu la.. makan suka hati. hl buat2 lupa.:p

lily lotus said...

hihi..hati senang tandanya tu