Monday, September 27, 2010

Cerita Lama Tu.....

ke zoo negara bulan februari tahun ni. few days after CNY.
gile lama gambar ni duk terperam dlm camera.
nape tak minat nak cerita??? sebab anak2 ku tak enjoy langsung ngadap menatang dalam ni.
felik2... amirul takut lagi ada. kalau kat tv ok jek. bila tgk live mmg dedua takmo dekat.
tengok la dari jauh. bukan jalan kat sebelah kandang, jln kat laluan keta kecik tu haaa!!! rugi je tau bayar tiket. sib bek abah dia tak beli tiket masuk memane. kalau tak... berganda ruginya...
tgk je la pangai depa nie ya...

tak byk amik gambar pun. tapi ni terambil sebab dekat ngan laluan pejalan kaki. :)

tertekan je abah ko tau.. :p

dahi di gigit nyamuk. pipi kanannya tak ingat kenapa, yg pasti pipi kanan dia pi main tiub losyen. kan hujungnya tajam, dalam usaha nak ambil pada dia, selamat... dia layangkan dipipinya. sib bek tak mata dik... huhuhu...

gitulah mirul. bila dgr bunyi pepelik, ditariknya abah dia mcm boleh terbang ke kereta. sungguh menyampah! saya pun terjebak la kena sound, sibuk sgt nak gi zoo... hahaha! bukan anak nak gi, mak yg sibuk.

puting terakhir adik. tak ingat bila dia stop. tapi, dalam bulan 3-4 jugak lah. kenapa stop? dia gigit puting sampai hilang kepalanya. bila dia tgk pelik, terus takmo. sib bek dah train dia tak pakai tido malam. taklah drastik sgt kehilangan BF dia tuh. :)

berisi jugak kamu masa nie ya adik?? sekarang??? cekudut jek! :p

2 comments:

Anoy said...

ape la kamu ni mirul!

Zana S said...

rugi..rugi..