Monday, October 4, 2010

Ice Blended




Kegilaan Amirul tapi bukan pada Aris.

kenan ke mak dia kot. masa mengandungkan mirul kata takleh minum nescafe, saya tetap minum.

akibatnya, lom 2 tahun, si mirul dah pandai minum nescafe masa bfast. hehehe...

Aris?? dia pun sama... tapi bila masuk kepada ice Blended, mirul mmg boleh habiskan satu cup tu sorang. kalau aris still leh share ngan dia.

tak elok kan bebudak byk minum kafein?? tapi saya cuba gak kurangkan dgn menyorok2 minum. hahaha! berjayakah?? kadang-kadang ... tapi selalunya Aris mcm tau2 je kita nak nyuruk something pada dia.

haru betul la ko dik!

4 comments:

Elyn said...

hamboi kekecik dh pandai layan iceblended!! meh banje aunty....

Anoy said...

amboiiiii dak kecik nih minum iceblended kamu yeh. not good...not good :-p

aris...cube duduk sopan2 sikit dik.

BUYEN said...

alamakkkk sedap der...
AKo mmg Obses dgn Kopi...

Zana S said...

elyn
aris cakap: untie lagi kena blanje kami sebab untie keja. umi saya tak keja. hehe...

mak teh
lor.. bukan dia selalu pau air ko ke?? :p

buyen
not good...not good.. :d