Sunday, March 27, 2011

KAWAN

last week dpt call dr rakan yg tinggal di utara. yg lawaknya, aku pi
bubuh nama panggilan biasa ke dia. dalam masa yg sama, ada sorg lagi
kawan dr utara nama sama n ngajo kat utara jugak. dedua buh nama
tempat ngajar sama.
dh konpius. kwn A call tak sempat jawab, msg ke dia ty, dah balik
mesia ke? sedangkan yg benarnya kwn B yg lom balik mesia tapi aku pi
msg si A ty soklan utk org lain. behehe... malu....
belum tua dah pelupo...

ikutkan lama tak dpt call dr kengkawan. skng byk yg thru fb. jadi apa2
soklan ke sume duk masuk sana. mcm hilang pulak nikmat berbual di
phone skang ni..

tapi ada gak kes kita msg tak reply2. sombong eh?? haha! bz la tu ngan
keja+keluarga. tapi.. pelik kan kalau kita tau dia tak tukar nombor,
tapi sampai ke sudah tak balas2, walhal kwn yg lain kata kawan tu
masih dgn no yg sama. klau jadi org terkenal camne ek??

kalau saya, sonok kwn call/msg. tapi... tak semua org ada perasaan
yang sama.kan?

3 comments:

Ummu Amar said...

zanaku..heheheh..aku x lupa ko..tp masa pantang hari tu hpon ku hilang beserta nombor2 yg ada..tolong call hakak key?bg no ko

Zana S said...

izah, mcm dah tinggal msg kat fb. ke ko tak pasan? ke aku lupa yg belom post?? ahahaha! sorry..

| gad1s s0ypans | said...

heee,

x kan putus kan hubungan yg penah terikat satu masa dulu....

c(: