Thursday, April 8, 2010

Sementara Sempat



Bukan senang nak amik gambar diorang nie sekarang.

Asal buka camera ada je yang lari satu rumah. macam la umi korang ni paparazi. :p

motif amik gambar atas sejadah?? takde mende. diorg nie mmg gini. asal lepas je umi dia solat. sibuk nak duduk dedekat. tapi rasanya masa ni hari gelap. hujan lebat+guruh kilat bagai. erm... takut la gamaknyer... huhuhu

macih la mak teh atas bantal2 tu. tapi yg tak larat tu, kalau keluar je citer or adv pasal My Friends Tigger n Pooh, adik sibuk nunjuk bantal tuh. kalau baju dia pakai ada gambar tu pun sibuk nunjuk. tapi... tapi... kalau dia tunjuk kita tak nyahut, jerit dia tu mau pecah gegendang tinge. huhuhu..

owh.. ada insiden yg memula pelik, tapi udahnya saya gelak besar. amirul akan sorok bantal pooh bawah bantal besar bila ada adv or citer dia dah nak mula. alasan?? takmo adik dia amik. memula saya tak pasan. dah bape kali jadi, baru pasan. pastu, bila adik jumpa, leh plak dia berdua gelak besar. heh! bergurau la kunun... hehehehe..

6 comments:

arin said...

anak2 dara nih lak, the other way round. pantang nmk camera, dah standby.

makcikrehan said...

sama dgn arin. anak dara makcik pon gitu. suka sgt di ketik2 gambar :P

Anoy said...

abg nak kate...adik jgn bising2 la. hahahahaha....arisssss sebijik muka abah die.

lily lotus said...

hihi comel jer. pandai bergurau ekk

Zana S said...

arin & makcik rehan
sebab anakmu perempuan kot gitu. tehehe..bagusla.. byk gambar semenggah. diorg dua nie?? aduhaiii.. payah.

anoy
adik dia jerit, mirul mmg tutup tinge. :p

lily lotus
gurau yang memula tak dipahami dek mak dia. hehe

Anoy said...

mak usu ckp adik sombong...sombong2 la...duit raya kene potong nnt. miahahaha.