Monday, January 28, 2008

AJL 22


Thanks bro coz upload this. ;)

Tahniah buat Estranged, Sahri dan Nora.

Sebenarnyer half way AJL aku dah tertido. udahnyer pepagi buta ty mil aku sape menang. eheks...

Dgr plak hot.fm lagi la diorg duk putar balik yg nyanyi semalam dgn estranged ada kat konti pagi nie. so, sedikit sebyk tau la apa yg jadi semalam.

Estranged tak sempat dgr semalam tapi pagi nie dgr kat radio mmg ok la diorg nyanyi. cuma lirik tu ada ckit longgar. tapi.. dah juri professional kata ok.. ok la tu. :)

Tapi... yg aku nak citer benonyer adalah lagu izinku pergi. waaaaaaaaaaaaaaaa... lagu tu mmg nyentuh hati kalbu dan segala2nya lah..:D

Tah nape tah aku dgr lagu tu semalam dpt rasa kesedihan dlm lagu tu. pergh....
Susah oo aku nak terjemahkan tapi dlm byk2 lagu skang nie, cuma ada dua je lagu yg setakat nie boleh buat aku sedih dlm menghayati mengikuti lirik dan melodi lagu.
Satu lagu nie n the other one lagu Hampa - Ari Lasso.

Kenapa ek??

huhu.. teremosi plak pepagi nie ya... - sila abaikan post ini -

oh iya... suka jawapan rich di hot fm pagi tadi bila org mempertikaikan lirik lagu ITU KAMU. " lagu ini mmg sesuai utk semua org terutama kepada mak atau sesiapa sahaja. yg pasti saya tulis lirik lagu ini dgn penuh ikhlas"
Zana - yup... after go through lirik lagu, ianya mmg puitis. cuma penyampaian agak ROCK! :D

6 comments:

Jie said...

kakjie rasa sahri bawa tak power sgt , tp Bob nyanyi lagu Kasih Tercipta nyanyian asal 'Superman' power oooo....ngam surasa Bob.

Estranged tu , kalau persembahan terbaik buka dari undian sms, boleh menang..suara dia lebih baik dt lagu kat album dah persembahan mmg menarik...tak perlu penari bagai2 tu...

Zana Sadri said...

ha ah kak jie... bob nyanyi power..tapi tang sahri tu dlm konteks suara n pembawakan dia tu kira dah power tu kak. hehehe...
er.er.. kita argue nie dpt tak % dr diorg menang tu kak? hahahaha...

Estranged mmg good performance. tang undian tu mmg tak leh jln la.. pertandingan gini pun nak buat undi2 bagai. sgt tidak sesuwei.

mama ranggie said...

hahaha...

mama masa dah nak umumkan sape pemenang,mama tertido...

hehehe...

Arin said...

arin suka estranged..not since ajl..tapi since lagu nih kuar last year..perghh..mmg fresh sunggu bila dgr..

viruspadu said...

rugi sy x tgk AJL malam tu...

ruginya

seb baik boleh tgk kat sini

Zana Sadri said...

mama ranggie
ok la tu... dpt gak tgk sampai abis. znaa jac nyanyi jek dah lelap. :D

Arin
mmg suka lagu tu masa dia kuar dulu. mcm nak rak cari VC dia kat tenet dulu. hehe...ITU KAMU!

Viruspadu
sila2.macih singgah cnie..kalo rasa nak tengok selalu meh la mai cnie lagi :D