Wednesday, January 30, 2008

Bad Habit!

Korang mesti ada bad habit juga kan?

Aku ada bad habit yg agak baik sebenarnya, tapi merbahaya. tehehee...

Suka tgk kereta yg cun2 dan lain dr yg lain semasa memandu. lepas tu tah bape kali toleh menoleh tah aku nie. sampai kenkadang termasuk lane org. tehehehe...

New Nissan Grand Livina (ghope innova pulak dia nih ...)

keta yg cun for sure yg latest comes out on the market kan... manakala yg lain dr yg lain tu yg diorg make up keta sampai tak rupa keta asal tuh. pergh...

Pagi nie jumpa Waja. dah ghope BMW lagaknya. hahaha.. tapi mmg dasat la... putih lagik. tu sure cuci tiap hari tu... kalo aku la.. seminggu sekali pun lom tentu basuh. huhu... bukan takmo basuh... kang sikenit melalak kang sapa yg susah? aku dan akuuu jugekk.. :D

Apa bad habit korang ek?? *wink* *wink*

6 comments:

Umi Mia said...

suka tutup pintu kereta kuat-kuat...sampai husband dah guna berbagai2 intonasi suara untuk bagi paham..tak paham2 jugak...

Zana Sadri said...

umi mia...
*Gelak guling2 jap*
lelama tanggal la pintu keta tu.. hukhuk. cik husband gak kena bayar kang. ekekeke

Fozalin said...

hoh dh berangan nk beli kete bawu ka?????? heheh aku nyer bad habit ape ek?????

Red Mummy said...

bad habit akak

dok tengok orang
x kira org tu lawa ke idak
xkira dia sexy ke idak

suka sgt ngk org

pekabo ko zana

baby menetek lg ke?

Zana Sadri said...

fozalin
bad habit ko apo?? meh aku tolong ko. ko suka curse keta n pemandu kat jalan yg bawak keta cam ampeh. hekhek... meh banjer aku sbb aku betol.

Kak red
tengok2 gak kak.. jgn juling bijik mate udah. tehehehee...
zana alhamdulillah baik n sihat.
baby menetek gak tapi gagal nak buat stok sbb susu tak banyak. udahnyer sumbat jugak susu formula. hukhuk.sedih rasa..

shera said...

haha..akak, shera pon kekadang camtuh gak..bikin lane tuh kite punya jek.hoho