Wednesday, March 31, 2010

Anak2...

tu siapa suruh buat?? amirul la tuh. tapi yg nyusun tu dia sendiri. yg atas sekali baru umi dia tolong.


hobi abang dan adik. nak suruh tgk book kita beli utk dia baca??? 2 minit boleh la.. lebihnya, brosure tah apa2 dia suka belek. gambar byk kaler kot. huhuhu...

5 comments:

makcikrehan said...

anak aku lagi best, aku beli buku kat book fair. baru sampai umah, tudung pon belum bukak, penat pon belum hilang...

BUKU DAH KOYAK!

aZuRa AhMaD said...

bestkan..tgk gelagat anak2...zura nie..dgn anak2 sedara ja..anak sendiri lom ada rezki lagi

lily lotus said...

ekekekee..samalah zana oii. dia lagi suka benda2 yang orang besar punya telekan

arin said...

hahha..arin pon rasa bebudak nih lebih suka tgk brochures/katalog tesco la, giant la, sebab gambar berkaler and ada benda diorg leh aim nanti. hehehhe..

Zana S said...

makcik rehan
mengambil iktibar, aku belikan depa buku kulit tebal je. yg tak tebal, aku turunkan bila aku bbtol nak duk depan dia. hehe..
tu pun tak tau tahan sampai bile.

azura
insyaAllah, rezeki tu ada.. amin...

lily lotus
kekadang dia lagi cepat amik kat post box dari kita yg tak perasan bila benda tu ada. hehehe

arin
tu yg paling bercinta nak buka paper depan diorg hujung minggu. ngadap iklan hypermarket tu je dah 10 minit. sokmo benda dia tanya. yg haru tu, dia tanya kita jawab. mak dia la pandai. :p