Wednesday, March 10, 2010

Update

Saya merangkap pemilik blog
-sgt tidak rajin nak buka pc. nie pun sbb nak buat transaction payment baru la buka. :d

-gile nengok tv. tetiba rancangan malam menjadi menarik. siang?? jgn harap la kalau amirul dah hadap. mmg milik dia selamanya. sib bek kalau bukak tvIQ dia suka. :p

-novel??amik 4 biji dr umah mak. baca? satu pun lom lepas. :D

-kerja?? in between masih berjalan wpun tak sehebat dulu. kenapa ek?? ramai dah sihat+kurus kot. call or msg tak berbalas. atleast say something pls...cukup tak suka kalau saya bertanya tak berjawab. jimat kredit kot. but still, i need progress. coz wut iam doing is base on result.

-masak?? biasa2 je..tak hadap sgt nak masak sbb selera abah ngan anak sgtlah teruk. sama macam cuaca skang nie. mmg sgt2 challenging nak tackle perut lelaki nie eh?? :)

-coti2 malaysia?? erm....next!

-anak??

Amirul hyper skang nie. apa dia kata kena turut. kesian dia. dah byk gak kesan cubit kat badan dek ketidaksabaran mak dia nie. rasanya anak yang menjerit ala2 kena pukul kat depan rumah sbb mak dia tak kasi main air hanya saya seorang kat sini. huhuhuhu! oh iya.. pokok daun pandan ngan kari dalam pasu pun hampir godol penangan dua beradik nie. haiyaaa!!

Aris adalah sangat dramaKing ya kengkawan..sepah menan kali pertama saya tegur bebaik suh kemas, leh ckp 'no' sambil sesengih. kali kedua pun sama, sambil ajak dia tolong abang dia kemas, still cam statue degilnya. kali ke tiga bila sora ku naik sikit tonenya.. siap buang puting sambil sesedu tak nampak hingus sambil mata tgk kita nak tak nak muka seposen bagai. mmg lawak tapi marah punya pasal, kena wat serius jugak. heh! masal ko dik oiii! tapi dia mmg rajin nyepah menan tapi malas kemas.

lelain...cemane nak buang diapers dia nie ek?? cuba tak pakai, dia amik suh pakaikan. adeh...

3 comments:

Elyn said...

aris blajar dr wafiq ke berdramaking??? or wafiq belajar dr aris?? hahahha dedua ni peel sama je. kalau jumpe meh aku luku kan ekekekek

lily lotus said...

ekekeke..aduh teringat my heroes kat rumah..sama dengan jer baiknya..hehe

Zana S said...

elyn
ko la... tingin sgt ngandung lepas aku. teross lekat pangai aris.. hahaha

lily lotus
hehehe... lelaki kot.. :d