Saturday, January 15, 2011

January 2011

Lama rasa tak nulis dalam blog sendiri. bukan senyap tapi tah... asik masuk draf jek tulisnya. berjela draf tak sesiap. ngehehehe!

ikutkan online sokmo. cuma hadap FB takpun Twitter. lelain baca blog org. masih takde hati nak cuba cari cara nak updet blog thru hp. samsung Wifi ni cam ok tapi... haku je tak reti kot. hehehe... ala2 femalas.lagipun ramai pakai BB, lain aplikasinya. takpe2... nnt sesenang kita cuba.
errr... bila sesenang tu ek?? hahaha!

Sempena Tahun 2011, sama je kot dgn taun lepas. yakni nak print gambo anak byk2. hahaha! yang harunya... tak pernah print pon. lagi haruuuuuuuu.... sebijik/sekeping gambar aris takde dlm simpanan. balik2 duk dlm pc jek. kesian anak zaman digital ni. sib la mirul ada gak terprint. itupun lepas dpt digital cam, sama je konsep. duk dlm pc.

nak mula ngan apa ek?>?

owh... awal jan as usual, 3/1/2011, dah masuk 8 tahun saya berumahTangga. nak updet on that day, sah2 tak mampu. byk plak aktiviti hari tu ( kalau extra rajin, ada la entrynya... :p). masak? biasa2 je... lagipun jatuh hari kerja. tapi yg lawaknya, dek ofis abah depa ni dah bagi cuti sesiap on friday 31/12 yg mana carry backward (boley?? :p) utk new year, makanya cuti menang bola itu hari telah dibawa ke hari isnin 3/1/11 tu lah, yang mana, hencik sharin leh gi keja pagi tuh. tetiba jek lom kol 8 call kata hari tu tak keja. hahaha!!!

dia pun cuti ujung tahun. abiskan cuti start selasa end dec tuh. pastu tipon plak on off. email tak jengah. ha... gi la opis org sesedap antar anak gi skol. yang bestnya, sempat sampai umah sebelum saya hantar mirul gi skol. heeee....seronok la jugak. sebab??? knowing him, apa hal gini mmg sah2 saya yg settlekan. housewife la katakan.... jadi bila abah depa ada, anak lebih behave, n amirul pun ok je masuk skol. dah pernah skol kan. jadi dia cam biasa hi2 bye2 je kat umi dia.

oh iya... amirul bawak bag yg mak ngah beri tuh. cam nak rebeh bahu dia. hahaha! padehal ringan jek.

pe lagik ek??? erm... dah.. tetiba ilang idea. idea byk bena. tersimpang siur. nnt updet laie.. :p

2 comments:

Elyn said...

ko try updet pakai email. nak tau pi belajaq ngan cik lat!!

Zana S said...

email??? ooh ek.. nnt aku cuba. sbb gambar leh upload by email.