Thursday, January 20, 2011

Thaipusam

masuk tahun ni baru la nampak abah diorg cuti dirumah. wpun dulu kerja di selangor, bila time thaipusam, terpaksa ke opis HQ kl pulak. cenggitu la keadaannya sampai la dah pindah balik HQ last year, today, leh cuti aman damai. ngehehehe!

pepagi lagi dah pi tawaf Mydin buat pelaburan bulanan di sana. hahaha!
tapi nape cam beli sikit, total sama je mcm bebulan lepas eh??? nampak sgt rega byk dah naik.
haish!

tapi rasanya cam unfair pulak bila hari ni ramai pulak saya nampak/jumpa pekerja berbangsa india kat mana2.
tak gi Batu Caves ke??

saya ni yang nak balik umah mak pun terpaksa tahan hati. nak elak jalan jem pun iyer, nak kasi umah mak settle dulu pun iyer. fenin plak nengok umah gitu. hahahaha! (kejam tol anak dia ni :p)

finally, mkn jugak prosperity burger. 2 hari berturut2 plak tuh. tapi semalam beef, hari ni ayam la pulak. nyampah abah depa sbb umi dia nak jugak PB wpun dah mkn semalam. ngahahaha! semalam nak pujuk Aris, harini dah janji... boley?? :p

oh iya... apa yang saya tunggu dah mai pagi tadi. haiya!!! await la pos laju nie kerja cuti am ni??? tak pepasal la nak kena kolek kat post opis esok. nak tau apa???

Tungguu.... :)

2 comments:

Elyn said...

adik2 ko semua berkurung kat umah ek... hihihi

Zana S said...

berkurung la tu kot. dlm rumah berhabuk. ekekeke!