Wednesday, January 26, 2011

Kerana 50 Sen

kelmarin lepas ambil mirul dr skol gi la ke 101 Mall. alasan, nak beli donut je.
sekejap pun ke sana. lepas beli donut gi la beli sundae at mcD pulak.
tau dia dua beradik peminat eskim, belikan je la. lagipun peti es penuh.
takleh la nak beli hak bekas biasa sumbat dlm nya.
udah tu layankan je la dd depa yg nak mkn eskim.

yang nak citer nyer hanya bila nak balik nak byr parking.
kat sana kan parkin masuk mesin. byr auto pay mmg la saya tak gemor.
lelagi tgn agak penuh. tu pun masih berangan nak minum es blended. tapi pk balik, kang beli sah2 dia bagi kotak buh cwn tu kan...
sape nak tolong pegang. lupakan la ... :)

masa nak masuk duit, saya pulak mmg cukup ada syiling dua keping 50 sen, dan2 masuk syiling ke 2, amirul leh tekan cancel!!!!!

hah! apa lagik, mesin telan duit 50 sen pertama. yg kedua keluar balik jadik 10sen 5 keping.
saya yg agak angin kureng baik, termarah amirul jam2 tu gak.
sib la takdak org. ( kalau ada sure tak marah dia berhiya).
yg saya pun akal kurang, leh marah kat situ jugak!!!??? bbtol buruk pangai!
yg lagi takleh blah, aris pulak melalak takmo kuar mcm dia yg kena marah.
amirul diam ler apa lagik.
tapi dlm car dia menangis. baru la leh pk balik.

apekeal nya aku marah cam nak rak eh????

50 sen je tapi!!! haish!!!

puas mujuk, tapi cam rasa bersalah lagik. citer kat abah dia mlm nya, sah2 la saya kena lagik.
'tak rereti nak letak brg kat keta dulu baru byr parking??'
heh!!! kan.... kena balik... (dia ingat saya parking depan pintu mall kot :P)

moral.... sendiri buat, sendiri tanggung... takyah citer kat abah depa. lagi terasa bersalah hamat!

ceh!!!

3 comments:

Elyn said...

biasala tu... aku kalau tgh huru hara, wafiq pulak buat hal mau kene teriak. dh marah baru aku tersedar. hiks nyesal pun ade kekadang...

Zana S said...

elyn
itulah... blur gile. sbb duit tu je yg ada. puas gak korek syiling celah hbag. :p

aNoY said...

mak teh kasitau sama nenek nanti huahahahahahhaaaaa