Monday, February 18, 2008

Bebelan

Haiyooooooooo..manyak teruk jem ini hali.

sbb Chinese dah start kerjakah? atau mmg mood monday org pi pagi2 sapie? :P

Kalo senin je sure jem kan? pastu ayat yg biasa kuar kat mulut org.. "isnin kena keluar awal. kalau tak jalan jem"... iye ke? aku rasa ada betulnyer ayat tu. asal senin je jem, asal jem je senin. hehe..

ikutkan dah tak kuasa nak melayan jalan jem nie tapi nak gak bebelkan benda nie sbb kaki aku sakit laaa..!!

Apa kerja aku buat last 2 days nie? huhu... ntah la labu...tapi mmg sakit btul kaki belah kanan.

mungkin sbb aku skip urut after pantang aritu kot??? hehe... takde masa la.. asik bz kulu kilir jek. kalo tak keja, byk beno benda lain nak siapkan. dah tu bila aku ready, dan2 je makcik urut tu ada appointment lain (jgn memain.. siap ada temujanji lagik :D).

Bila pk balik, kerja mengurut nie mmg sentiasa ada demand kan? mana taknya, org lepas bersalin la, org sakit2 la, org nak anak la, mcm2 lah.. ala2 satu org servis pelbagai.

Untung siapa yg ada ilmu urut mengurut nie.. cuma satu je la... sakit badan sendiri tu yg tak tentu leh urut sendiri :D

Erm.. abis dah kes urut mengurut, la nie aku nak citer pasal road bully. aku pun tak tau nak kata nasib aku ke atau diorg nie mmg lanun jalan. asal aku jumpa je keta dgn first letter dia ini dan ini, sure mcm ampeh je diorg kat jalan.

hahaha... marah org yg keta dia start with 2 letter tu ek. mahap dipinta la kalo korg pemandu berhemah. tapi la nie aku sokmo jumpa pemandu berkhemah! lama sgt berkemah dlm keta tu pasal bawak pun ikut pale otak dia jek. pagi nie je aku dah hangin ngan 2 keta with first two letter ituh. (padehal tu kg mak aku gak.. ampun... :D). jalan jem. cilok pakai blasah jek. aku rasa kalo keta dia calar pun dia tak heran. huh! kayu sungguh!

Pastu bawak keta cam pelesit. ala2 bini dah nak beranak sgt la pulak dlm keta tu.. TET!

iskh.. pepagi lagi dah bagi khutbah kat korg ek! erm.. abaikan je la post nie :D

~amannya..pepagi dah kenyang mkn nasi bekal lauk daging kicap ngan sambal tumis udang belimbing buluh balence lauk dinner semalam~

4 comments:

Umi Mia said...

jam yer...ermm..tadi jalan from Cheras thru Lok Yew takderlah teruk sangat...nasib baik lah tu kot...

Lily.Lulu. said...

seb baik ari nih saya tak keje .. x laa tempuh jjem ..

:D

azrid said...

pepun...
akak berkenan dgn ko nyer bekalan tu...besh besh besh

Zana Sadri said...

umimia
federal hway ngan npe je kot. huhu... haru btol jln ctu.

lily
esok2 jumpa jem la pulak. hehehe..

kak linda
HAHAHAHA ..gelak guling2 sat..
tang mknn tak lepas pandang ek kak. adoi!!
tapi mmg mewahnyerr rasa makan semalam. :D