Wednesday, February 20, 2008

DiJalanan

Sanggupkah anda membawa kereta baru anda dengan plastik2 yang belum dibuka?????

Auukk betul laa...................HAHAHAHAHAHA...

Aku jumpa myvi tak bukak lagi plastik dia. sib bek aku tak nmpk plat no dia. kalo tak dah lama dah publish. hehehe....

Semangat keta bawu akak tu kot. hehee....

errrr... korang ada gak ke buat keja nie? di nasihatkan jgn la buat gitu. lagi best pencurik keta nak rembat keta korg tau. bahaya tuuuu...

13 comments:

Lily.Lulu. said...

ala kak .. keta baru .. sayang tuh
:P

hubsville said...

huhu.tak payah la bukak sampai tukar kete br lg.hikhik

Zana Sadri said...

lily
hehe.. baru pun.. tak rimas ke dia ek? mustahil baru dpt keta kan.. sbb pagi2 sapie akak jumpa keta tu :P

Hubsville
itulah. hehehe.. salam kenal2.. :)

Princess Redbloodsnow said...

ahahaha
jgn kate keta bawu jek dorg wat gittew kak

kete yg number plate nyer dh berzaman pown dokkk berbungkus gak ngan pastisk yg sudah koyak rabak

haiippppp!!!

sungguhhhhh makkk...x tipu nooo

:P

Arin said...

arin dapat je keta baru ( tak le baru..4 tahun lepas le )..straight bukar plastik..perghhhh...poyo benau kalau plastik tak bukak..

Fozalin said...

eh kalo aku dpt kete baru aku nk try la buat camtu.... pehtu kalo org tgk2 aku aku sengih manjang.... bole????

hahahhahaha tebiat sungguh aku

Zana Sadri said...

zie
huhu... melampau tuu.. dia takut org naik keta dia buat kecah kot. huhu.. haru2..

arin
ha ah.. rimas betul kalau plastik2 nie sume. hehe.. siap suh salesman tu bukak kan. hahaha...

elin
bole2... ko buat la.. pastu sure paih ckp.. 'senget betul bini aku nie' wakakakaka

Ziana said...

idak ler teman gitew kakkk..

dpt kete jek..
kat situ gak cabot plastic...
kasi clear...malu laa!
:)

Jie said...

isshhh...tak sabar la puna tunggu bile keter baru nk keluar..nk snap tunjuk kt zana..hiks!

oTam said...

Jgnlah pandang rendah kat owang tu.
Mungkin tulah keta pertama dia.
Sebelum ni mampu pakai motor je.
Atau mungkin jugak mak ayah dia dulu pun tak mampu pakai keta.
Atau mungkin jugak dia nak bukak plastik tu sama2 dengan awek@bini dia.

mad redo1 said...

sumer keter yang mad redo1 dan linda beli memang dipastikan terlebih dahulu sumer plastik pembalut dibuang sebelum delivery (pernah salesman tuh siap tanya "betul ke nak buang nih?")

hehehe...

cendawanintim said...

Salam...

Naper lama tak hapdett nih...bz erk...?

dumijelly said...

huhuh...ko jgn ler ckp macam tu..
ada apa org yg x moh bukak plastik kat kete..
syaang punya pasal tu..
hehehehe...