Tuesday, February 19, 2008

Terima Kasih Daun Keladi....(with all my heart)





Terima award2 nie dr LILY dan NAT.
Thank you very much dear...
TERHARU kerana ada juga yang menghargai persahabatan ini.
Tak kira la dlm maya, yang pasti kita semua adalah sesama saudara dan juga makhluk ciptaan Nya.

Buat semua rakan2 ... terimalah juga award ini tanda persahabatan kita semua

~Friendship Will Never Be Apart. EVER~


* Along Arman* Anoy* Arin* Cik Cendawan* Combi* Elin* Iefa* Intan* Izwan* Izza*
* Kak Jie* Kak Linda* Lat'z* Lestat* LilyLulu* Lucca* MadRedo1
* Mama Ranggie* Nina* Otam* *Pu3Nemo* RedMummy* Redzie* Rickywan* Sebol* Serrina * Shera* Shimmie* UmiMia* *Wawa* Yana* Zara* Ziana*

owh... btw, jika adanya silent reader (nak perasan jugak aku ini.. huhu)for my ugly mugly blog ini, terima kasih yang tidak ternilai jua saya titipkan kepada saudara saudari semua. Award ini juga buat kalian.

14 comments:

okidokisan said...

bwk kumpul award awak yea...

famous gitu!!!

hiks..

Zana Sadri said...

huhu.. lom abis load dia dah celah. hahaha...

Iefa... nnt dah keja tempat baru jgn lupa snap gambo pav each floor tau. itu namanya extra work once hired. hahaha...(nak pi tah bile la tuh :D)

okidokisan said...

hahaha...lom abis ker tadi?

ingat dah udah...hahaha..

eiii suka lah kita nama kita ader sinun..tks zana..

i do appreaciate cyber frens..

apa? each floor? wahh wahh wahhh...iefa pun tak g lagik sana tuh tau, walau dah lalu lalang puluh kali..

mcm tak taraf jer iefa nak masuk..mahal bangat barang dlm tuh..hehee..

Fozalin said...

wei aku x mo award..... aku mau ko banje mkn ekekekekek

Zana Sadri said...

tak beli takpa. janji penah masuk. itu penting tu. ekekeke..

tapi Starhill lagi la suspen nak masuk. ala2 kena perati dek security jek. huhu...

Zana Sadri said...

elin

ko tunggu ya.. ko tunggu..(kira anak kambing sampai lebam dulu.. akakakakaka..)

Princess Redbloodsnow said...

huhuhuh...
thanx fer being my frens akak cayangggg

:)

Lily.Lulu. said...

same same akak .. sayang kak zana !!

;)

nAt said...

wah... aku dapat gak award yer..musti orang tara kenal saper itu yana.. ekekekek ...

yeah.. frwn foreber... bila ko nak dtg kl sentral ni bajer aku mamam?

Zana Sadri said...

zie
u too zie...thanks :)

lily
sayang lily juga ;)

Nat
meh aku kasi tau satu donia ek. hehe.. nnt la..aku tgh bajet masa nie. aku ada kat sana nnt aku call ko. ala2 surprise gak la. hahaha

Jie said...

tomeinya....nk hugs mcm gitu

cendawanintim said...

Sayang Zana jugak...hope this frenship remain 4eva...

Time kasih sebab banyak bagi inspiration pada blog saya...

Muahhhhhhhhh...

Zana Sadri said...

kak jie.. boley.. tapi nnt ayah intan jeles kang. ekekeke...

yunie.. sesama... tak byk pong. ckit jek. ;) arapan zana pun sama, moga perkenalan ini kekal sampai bila2. :D

echah_syed said...

thanks zana..lorr mcm magic laa umah zana ni..1st tym combi masuk lom ade n3 baru..2nd tym masuk hahh? smpi tak terbaca laa :p

ingat gak kat combi ni yer !

frenz 4ever yaa **hugs**