Monday, February 4, 2008

Demam

Dah pandai mengagah. rajin uuh uuhh.... aah..ngah.. dgn umi dan nyayi. tapi peberet person dia berceloteh ngan nyayi dia. baru nyayi tgk dia dan2 dia sengih. ekekeke...

Pastu berborak cam nak rak. padehal nyayi pun tak paham. siap herot2 mulut dia nak berckp. haha.. Aris... aris..

Tulun2... umi saya nak amik gambar saya!!

comey la anak umie nie... especially masa dia sengih(tp still gagal nak amik gambar dia sengih). adeh... cair hatiku...

Amirul... jeles je dia sbb pepagi umi ngan adik berjalan. dia tinggal ngan yayi n nyayi.. huhu...(padehal adik nak pi nursery tuh...)

Masuk ari nie dah bape pagi mirul nangis bila aku nak suh dia salam n cium aku. huhu... cian mirul. tapi apa nak buat... kalo tinggal nursery kang ko teriak nak rak. :D

Hari nie... sume tak sihat. aku demam+batuk n selesema, abah dia pun sama(pembawak penyakit :)) ,mirul batuk n selesema, aris pun sama. batuk n dah bersin2 dah.

Harap2 semua sihat la menjelang CNY nie.. :)

Hehehe

Ngendeng air abah ya mirul!

2 comments:

azrid said...

bestnyer..leh main ngan anak kecik...tomei..tomei..sgt2..

Umi Mia said...

yerlah kak linda kan..seronok tengok org ada anak kecik ni...makin kurus lah zana melayan hero2 yer...