Tuesday, February 12, 2008

Senyum!!!!

Sapa nak jalan kena kemas mainan dulu.

Dah sampai JJ Taman Equine

Mirul nak Vitagen yg tu la abah!

Minum2 (dgn ajak2 ayam nya itu :P)

Saya takleh minum ke? (masam tuuu)

Kena agah baru sengih. lebar je sengih ek Aris.. (1st time jenjalan kat shopping mall)

Malu2 eheks..


Tengok apa tu abah?

Ooo.. budak nie main air ghopenyer...

Nak tido la.. penat la gi jenjalan...

wa.... ensem tak saya??

eheks2... nie keja umi aku memain ngan camera phone la nih.! adeh..

Berusaha untuk mengiring / terbalik kan badan

Mandi time.... itula dia asst tak bergaji yg cukup cekap menjalankan kerja2 mengemas bekas2 mandian adiknya... Cheese!!

11 comments:

Anoy said...

assistant tue benor nyer nak main air jeeeeeeeee!

Anoy said...
This comment has been removed by a blog administrator.
azrid said...

bagi pinjam aris tu bleh tak?

grrrr...geram...

mad redo1 said...

wei cik azrid, apa lak pinjam-pinjam nih, buat sendiri lah!

memang sonot bila abang dapat adik, tapi make sure nanti sibling rivalry tak jadi extreme... cam AKS berdua tuh skang... hehehe...

Umi Mia said...

Cepat jer rasanya si Adik tu membesar...pejam celik..pejam celik..tak lama lagi berjalan dah dia ekk...

Zana Sadri said...

anoy
mai air gak.tapi tolong tak penah lupa. :D tolong simpan gayung n tuang air mandi ke dlm bilik air tau...

kak linda n abg mad
nak pinjam kak? meh la mai kl. leh pinjam seminit 2. hehehe..
nak kata tak kisah... kisah sebenarnya abg tu. especially kalau org yg selalu manjakan dia wat dono ke dia.. siap la adik dia tu.. :D
Rival?... mcm dah ada ciri2 dah tu..hehe

umi mia
itulah..rasa sekejap je. la nie dia dah nak terbalik kan badan dah. pastu meniarap, pastu merangkak...wah... time flies

Anonymous said...

ni wizana yea... etty nie kakak ita..
dah 2 anak zana yea...
do contact uda06@yahoo.com

Lily.Lulu. said...

hehehehe ... bess jek .. alalalalala ~

:D

Fozalin said...

hoh montel tul aris..... ko bg die mkn pe ha??

Jie said...

alamakkkkkkkkkk..baby time mandi mmg best..badan derang tu..kulit dia..kita sentuh..huwaaa...rindu Along....

Zana Sadri said...

anoy/etty
owh.. jumpa juga kita kat alam maya :)

lily
est gak. alalaalong.. :D

fozalin
bagi mkn ape? dia minum susu jek tp kaki tidur. tak mcm mirul yg susah belaka2. :D

kak jie
huhu.. sabar kak jie.. tunggu cucu la pulak pasnie :D