Sunday, April 13, 2008

Exhausted

thats the best word describe me after what had happen to me and my family last week!

Still not in de mood blogging but please pray for my beloved children since both of them suffered by virus named 'rotavirus'.

Aris masih dlm keadaan lemah n sometimes diarrhea.

Manakala amirul sejak muntah 3x dlm tido last saturday night, tak berani nak sumbat apa2 dlm mulut. susu pun dia tolak.

sampai hari nie tak tau macamana aris boleh terjangkit virus ni. mungkin dr nursery ke???

insya Allah kalau diberi kesempatan dan kesihatan, nntikan ceritera mereka berdua nie.

till now, i really need a gooooodddd rest sbb rasa dah nak demam dah nie..

assalamualaikum...

3 comments:

cendawanintim said...

Zana,

Iman pon baru ok dari cirit n muntah nih...

doc dah remind kena bagi ubat cacen...

kami sekeluarga mendoakan abg n adik sembuh cepat...

take a good care ok..

Umi Mia said...

teruk gak rotavirus ni yer....dah lah dua2 lak tu yg kena...i paham..mesti u susah hati sangat...semoga semuanya dah selamat skrang..

Zana Sadri said...

yunie
iman mamcam baru lepas kena dia kena lagi ek?
kesian dia.. mau susut badan kan?

umi mia
itulah..tak sangka kena penyakit nie. payah jugak kalo kekecik duk nursery ek. huhu..Alhamdulillah...suma dah kembali normal wpun kekadang mcm ada je lagi virus tu dlm badan dia.:|