Wednesday, April 2, 2008

Makan Besa

Ahad baru nie...

pagi bekpes aku makan light2 je. sbbnya roti kebab fav aku tu takde jual plak pagi tu kat pasar tani puchong.

udahnya makan tau fu fa je la.

ok la tu..

Call cik lat semalam request chicken chop, aku nak jugak dia buat esoknyer (ahad)

tapi dia kata malas sbb mak nak masak nasi lemak. HUH! takpe..aku ckp ke mak. akakaka..

dalam hati ~wah... makan busat ari ahad nmpknya..~

akhirnya....

bila sampai umah... makan la nasi lemak dulu

pastu cik lat pun mula kan kerja2 memasak chicken chopnyer itu...

hahahaha (berkesan gak aku ckp ke mak n sure mak menggunakan kuasa vetonya menyuruh kak lat masakkan.. wakakaka)

walaupun ada kurang here n there tapi mekasih daun keladi la ya cik lat. len kali sila la masak lagi.. tapi kali nie biar la sedap lgi. ihiks...


Black Pepper Chicken chop

Abah mirul mengetest sambil mengomen :P

ABP 2007

Macam boring je aku tgk. disebabkan ada anuar zain aku tunggu gak la. tapi kan.. nape bob nyanyi mcm lagi best ek???

Ghost

Lompat2 nengok ngan ABP dan after 11 dah kena tukar channel dah.. tiada kompromi hek! Everton lwn liverpool.

Aku? sambung tido je lerr.... malas plak nak bukak tenet sambung tgk ghost. huhu


4 comments:

lat'z said...

amboi3 main kasar nampak!
next time tak mo buat lagi lah.
nak big plate dulu buleh?

Anoy said...
This comment has been removed by the author.
Anoy said...

aku pun nk jgk lat...
lame gile ko nih tak kuar zakat kan. huhahaahha

cendawanintim said...

zana,

lor lamanyer tak hapdet...

makan beso?wah n3 pasal makanan lagik...hikhik

ciken cop tuh nampak sodap sangat...wah dera orang erk...takpe, dera la lagik...

betul la, si bob nyanyi lagu anuar zain cam mabeles la pulak....tapi pape pon anuar tetap dihati...huhuhu...karang asben baca statement nih tutup tb terus...(tak ske kalu saya puji2 anuar tau!)