Friday, December 12, 2008

Haish!!!!

Geram betul pagi nie.

dah la ada appointment ngan kawan bos kol 9.30am.terpaksa dia balik kedai dia dulu. tunggu aku call, kol bape aku sampai.

waktu tu aku still stranded kat SUBANG!!!! hawau tol!

kat subang je dah 1/2 jam

federal lagi ampeh! mcm aku kuar kol 7.30am!!

kat ctu je dah 1 jam!!

pastu kat jln pass by midvalley masuk ke jln maarof lagi sekalikkk!!

20minit lebih!!

cemane aku leh tau lama mane aku duk dlm keta???

dari dj kol 6-10 sampai ke deja kol 10-1 aku still dlm keta.

hayun tollah!!!

agaknya alasan hujan ramai pi keja lewat. mementang semalam cuti. ari nie semua pakat mai lewat!!

udahnya sume ke jem an!! padan muka diorg!!!

Aku nie geram sbb waktu tu mmg waktu aku kuar umah. paling awal aku leh sampai opis in 20 minutes. paling lekeh pun dlm 45 minit. ini sampai dekat 2 jam. gilo tak gilo!

semalam petang pun bos aku ckp kl jem giles. sib bek aku tak join meeting dia kat kl office. kalau tak matik aku kol bape sampai rumah??!!! huehueheuehue...

mencabar betul keja kat area kota metropolitan nie... :|

8 comments:

Elyn said...

huhuh seb baik arini aku kuar awai... kalo dak aku pun stranded cam ko

one love said...

cabaran duk kota metropolitan!

tapi tetap best!
hahahah sabar yer zana!

Arin said...

perghh..masak..masak...mau panas bontot!

Zana S said...

elyn
aku rasa kalau kuar awal ok kot. tapi kuar lambat yg teruk. ala2 ramai gak org yg masuk opis suka hati. ekekeke..

one love
itulah... nak kata tak best, byk yg best. cuma tang jem tu yg tak menahan. hehe ...sabar ... sabar...

Arin
seb bek cuaca sejuk. kalau panas, mmg bbtol panas bontot! ekekekeke

lily lotus said...

hik hik..sabar ekk..seb baik bos memahami

Lestat said...

weh..aku dah ada anak..yay..!!

slumbeRAJA said...

biasa la tu. sume orang pun bwk kete skarang esp. petrol dh turun nie. nanti dh mahal balik clear la jalan tu.

Kujie said...

ari ni adik dtg rumah dia ngadu jem
abg blk keje ngadu jem
sik bek kak jie dok umah..hahahaha