Tuesday, December 16, 2008

Off

Dlm minggu nie dah dua kali my handphone mati sendiri.

berHANTU apo hp ku ini????

latest.. baru jap tadi jadi. siap ada miss call bagai kat hp aku ni. benda urgent plak tuh. mmg angin je aku.

ape kes plak ek??? dah mintak tukar baru ek??? hueheuheuehue...

(ikutkan aku mmg nak tukar hp nie. can feel sometin' not right wit it)

ikutkan... kalau aku dah benci ngan seseorg tu.. sampai mati aku bawak benci nie!

(tak faham??? takpe... biar aku sorg je paham!)

9 comments:

Kujie said...

hujung2 tahun ni...dia minta hadiah utk diri sendiri..ape salahnya...


huhuhu...duit..duit..

Kujie said...

uik...

Simpan sedikit benci pada yang paling kita sayangi Sisih sedikit sayang buat yang paling kita benci Kerana kasih tak selamanya kekal dihati Dan benci tak sampai mati...ngah..ngah...

Kujie said...

suka pula ptg2 ni dtg kacau zana..hahahaha..actually kak jie pun bz yg amat...tu ade pesakit dlm rumah..mak mertua pun khabarnya sakit kt kg..bercadang nak ambil bawa dok sekali..

kite kan anak menantu bkn anak hantu!

Elyn said...

erm ko menci kat ku ke????? huwaaaaaaaa kalo ko menci kat sape aku nk ngadu domba waaaaaaaaaa

Anoy said...

tukar laaa wehhhh...3G, 4G..nnt mirul ngan aris bole video call dgn hpmak usu...huahahahaha..

Zana S said...

kak jie...
waaaa... manyak pulak masa kak jie kat blog zana. macih sudi beri advise ke zana. hehehee..
biasa la kak... selagi kita mampu, apa salahnya kan. insya Allah nnt bahagian kita bertambah dan moga hari tua kita ada yg sudi menjaga. amin... :D
takpe... paham2.. jgn lupa jaga kesihatan diri. kalau rerasa tak dapek, leh contact zana. zana ada special produk utk kesihatan. ceewah.. promo2.. hikss...

elyn
uish.. kan aku nie dah sign agrement berkhidmat sampai bila2 ngan ko. cuma bill jek aku lom anto. miahahaha
(bukan ko lah... ada la makhluk Allah tuuu... hueeeee)

anoy
kenapa hp mak usu??? hp mak teh apehal?? nak suh ko jimat aku tak jimat la ek?? hamboiiiiiiii (dgn aksi aris pegang pinggang. miahahaha)

Mama Funky said...

ada hantu ke kak?

uihh!!! bahaya 2 kak...

Ha kak,,wasi pas kat akak award taw?

nnati akak p amek kat blog wasi k?

l0ve u!!

lily lotus said...

nama pun dh nak thn baru..tukar jer hp baru..bonus kan byk..huhu

Zana S said...

mama fungky
award ek??? macih2... nnt akak kolek.. love u tooo!! :D

lily lotus
kalau ada bonus. kalau takdak???? tukar habuk je la ek. teheheheeh