Thursday, December 4, 2008

Busy Buzz

Terbalik dunia aku kebelakangan nie.

sunday - the whole day ada training

monday - keja sampai anak aku kat nursery diambil dek abah dia kol 8++ (mmg dah ready dgn syarahan.. hukhuk)

Tuesday - team meeting, pastu jadi despatch utk abah anak2 aku, amik docs from boss dia nya wife kat old klang road. nama jalan pun abah bagi salah. sib bek aku nie baik. tak meletop. miahahaahaha...

Wednesday - bawak mirul pi off sbb mil pi spital, check up n aku plak stuck with work-someone came nak tgk brg. amirul sgttt baik. byk buat hal sendiri. aku bagi pen dan kertas, sekali aku terrrletak docs off kat meja dia, selamat berpeta negara mane aku tak tau, si mirul lukis... :p
dek kerana behave, boss aku banje dia mcd. (tapi rasanya aku yg tolong mkn on behalf of him. ekekeke... dahhhhhhhh susah sgt nak mkn sorg nie :p)
pastu deliver brg kat mutiara subang. umang aiiiiii... jauh gilesss. dah la jauh, sesat barat aku dibuatnya. kat mane signboard mutiara subang??? bebetul kat luar kawasan perumahan tu sahaja. mmg la gile bapak aku sesat barat. ampeh tol. akak tu pun risau aku tak sampai2. padehal dekat dah masa aku call dia. balik amik aris. aku plak cam nak tumbang. but still, anergy ada laie.. ;)

Thursday - masuk kl. amik brg kat warehouse. wah!! gile babas aku jadi despatch. agak2 bape leh claim ek??? minyak lepas dah ok la tuh. :D

Now.... ada keja tapi nak ngular gak!! huhuhu.. windu kat blog sendiri. nak bukak kat rumah sgt malas sbb mirul rajin ngaco.

Ini pun lepas tukar monitor. pinjam monitor org len. tapi nape cpu aku nie bau cam terbakar ek?? masih tak selamat utk aku guna ke??

harap2 keja aku siap ari nie... hueheuheuehue

4 comments:

Arin said...

ooo..patut le lama ilangggggg...

shaliza said...

tuntutan hidup..nk tak nk kn face gak kan kak?

one love said...

ha, cpu bau terbakar!
wuyo!

bahaya tu! hehehe

Zana S said...

arin
rasa cam nak tumbang dah nie... keja opis cam kapal karam. haduyaiii

shaliza
betul.. kalau tak camne nak cari mkn kan?? ada sihat ka??? ;)

one love
mcm dah ok plak. mungkin saki baki monitor terbakar aritu kot. hehe...