Tuesday, June 10, 2008

Aris - Campak

Dah naik bintat2 kat muka
meragam je since last night
tak nak susu
tapi sumbat gak ubat
baru dia nyenyak tido

pagi nie badan dia panas
aku pulak serba salah
kena pi office jugak wpun sekejap
(ni iklan sebelum balik :p)
sat lagi nak balik dah nie
my boss pun ckp tak payah dtg office
dia pulak husband n mother dia sakit
huhu... marilah kita beramai2 tidak sihat
owh.. TIDAK....

mlm nie abah outstation lagik
harap2 Aris n mirul tak meragam hendaknya
sampai weekend tu.... hukhuk
Selamat pergi n balik ya abah...

oklah... sambung keja sat
ingat ya neng, balik kang beli air kelapa muda
;)

er..tanya ckit, kat singapore ada penyakit kawasaki ke? my boss just mention it coz one of her friend, anak dia kena penyakit ni. adeh... mcm2 penyakit la ni...

8 comments:

Arin said...

alahai..sian nye aris..

azisazahar said...

cepat2 sembuh tau si comei ;)

cendawanintim said...

cepat2 sembuh yer nak...

kalu campak, kena bagi minum air nyior kan, pasth tido atas daun semambu...tak gitewww?

jangan luper sapu calamine lotion tuh..bagi badan sejurk...

Zana S said...

mekasih untie semua..
Aris ok ckit dr demam. cuma merah2 kat badan masih ada.

hari nie dah duduk nursery. tapi sure kena asing dgn other babies.
kesian aris..

Elyn said...

eh aris kene campak lai ka???

mad redo1 said...

moga2 cepat le sembuh dan kebah anak nkao tuh zana ooiii... sungguh tak senang hati bila tengok bebudak tak sihat nih...

Zana S said...

elyn
bile mase plak la si aris kena dulu? mirul iye ler..

madredo1
begitula hendaknya... itu la pasal bang mad. lepas satu2 dia kena.. risau plak jadinya.

hyfa hasan said...

hai..add me k...