Friday, June 27, 2008

Aris Yang Nakal

Byk en3 kak?

hahahaha..hari entry sedonia
tunggu boss masuk utk sign docs
lelah nak buat keja ari nie
pepagi lagi den dah terkejo sana cni
nak ngular jap. eheks.

aris in action
sesejak dah boleh ngensot ke depan
pantang nampak something dia berkenan
sure dia kejo n nak main benda tuh
sambil mulut bising ' ata..ta.ta.ta.'
sambil tu dia duk main menan takpun duk belek jari
ngalah umi la ko nie
umi pun takde masa nak nelek jari
ekekeke

sila abaikan suara amirul yg duk terjerit kat belakang tu.
dia duk nunjuk dlm tv ada gambar apa tah
kalau tak lori, bas. tak pun lori simen. :D





ada lagi, aris duk main dengan belon..
besar gelak dia..


5 comments:

Arin said...

suka kalau tgk baby nk merangkak ke depan..dia gelek2 bontot dia..comey..

Princess Redbloodsnow said...

alololo...tomeynyerrr anak akak tuh
gerams jek nengok

lame z x nyinggah cnie ek

:)

cendawanintim said...

geram la tengok aris...haaaaaa, sekang saya dah familiar ngan aris n mirul kan...

sebab saya baca n3 dalam terang benderang..hiks

Anonymous said...

Wear X-country Skiing Pants - Being a jacket, if you have an down skiing [URL=http://www.thenorthfaceoutletstores.net/#968]north face clearance[/URL] , you might utilize it for cross country skiing in addition. Conversely, if you are going to do a lot of nordic snowboarding, you may have a better time together with pants that are constructed specifically for cross country skiing. The difference relating to the two is that most cross country [URL=http://www.thenorthfaceoutletstores.net/#968]north face clearance[/URL] pants are made to allow activity that is specific to nordic skiing. Whereas, downhill pants are generally looser fitting and not while slim-cut and aero-dynamic.

Anonymous said...

The kid no longer carries books since his laptop actually offers [URL=http://www.northfacejacketsforsale.net/#1134]north face coupons[/URL] the text books loaded, so he really merely needs enough space to the computer and what he phone calls 'his school supplies' aka: junk. Maybe he'll be a little [URL=http://www.northfacejacketsforsale.net/#928]north face pro deal[/URL] conscious for the mom who may have to pay the bills.