Thursday, June 12, 2008

RM20

last saturday pi giant
beli brg keperluan anak
susu, diapers
sampai kat rak susu ada gurl nie tegur
nak buat survey utk susu anak
dr AC nelson rasanya
dia kata kalo setuju kerjasama dpt la RM20
wah! ini sudah rejeki!
boleh top up beli brg anak arituh
lama gak la ngadap deme
ok la... dr tak dpt apa2 kan
beli brg itu hari pun dah byk yg naik rega
diapers naik beberapa sen
(merujuk kepada huggies for weekend price)
dr RM31++ dah jadi RM32++
huhu... wat to do... sib bek susu masih ada disc
kira cover kat ctu la tuh
la nie aku kalo nak beli belah kena tunggu weekend
tapi utk susu n diapers anak je la
tapi kalo mkn deme yg dlm tin kotak tu
aku kena survey kat mydin jugak
ctu boleh la tahan, rega murah ckit, janji aku save
mungkin ada org pk aku nie lorat n berkira
tapi ni la yg kerajaan pangge
berbelanja berhemah
hahahaha
iye ke??? penat lagi ado
sat ke sana sat ke sini
padulik la... janji aku happy

4 comments:

cendawanintim said...

betul tuh, yang penting happy..

Elyn said...

ish kalo gomen suh belanja berhemah baik buat sume tmpt rega same..... x yah nk pi cari2 tmpt mane la yg mureh gitu.... sok2 aku jd cam ko la cari sane situ sini mane yg mureh ekekkekeke

Jie said...

dpt tak 20 henget tu?

beli ape?

Zana S said...

cendawanintim
betolll..... :D

elyn
sila belajar dari saya iye.. ekekeke

kak jie
dapat... dah abis pun masa tuh bayar belaka. :D
sbb masa tu beli susu ngan pampers anak.... dah kena top up la tuh. :D