Friday, June 20, 2008

Cantiknya Panorama Pagi

sebelum aku lupa dan ralit ngan keja
meh nak citer

ke1
hantar Aris pi nursery
nampak this old man jalan2 pakai tongkat
normal la kan pepagi amik angin segar
tetiba dia melencong ke arah longkang besar ngadap nursery aris
melepaskan hajat
ADEH>>>>>>>
walaupun aku tak nengok exactly apa dia buat tapi
apa lagi la yg deme buat kok nu
siap letak tongkat sebelah dia lagi
sib baik tak melepaskan hajat kat keta owner nursery tuh
hehehehe
bila aku nak beredar
tgk2 uncle tu pun dah beredar dgn senang hatinya
(iye ke? wpun tak nmpk muka tapi can feel lah. akakaka)

ke2
dalam perjalanan ke off
dah sampai kat midvalley area
aku lalu fed n trus masuk jalan nak ke jalan maarof
kan area nak masuk flat tu lengang jek
ada satu cab benti tepi jalan
adeh... kalo ko rembat laju tak sempat break, sure terjah keta dia
kat corner tu dia park
di celahan tnb nyer tiang ke hape tah, dia melepaskan hajat
ADEH>>>>>
idokla ketahuan bangsa apa
tapi alangkah baik kalo pi petrol pam je
HUDUH tol pemandangan aku pagi nie

Para pembaca sekelian
sila la jgn ikut tindakan itu
walau seteruk mane pun, sila lah menjaga tatatertib di khalayak
er... that uncle aaa.... di ampunkan kot sbb dia pun dah berumur
mane sempat nak lari balik umah kan.. huwhuw....

8 comments:

Elyn said...

hahahahah apa daaa .... pepagi lai ko dh tgk org lepas hajat jer..... nape ko x jerkah???? wakakkaka

cendawanintim said...

lorrrrrrrr, memang indah pandangan itewwwwww..hiks

Lestat said...

nape ko x jerkah????

Kalau jerkah..mau berterabur lak hajatnya tu lak..hehehehe

CIKGU PANJI said...

Ee....tak tau malu langsung.Eloknye baling je ngan batu.hehe

Arin said...

aduhaii...bebetul'panorama pagi' le..

mad redo1 said...

itu memang kes tak tahan tuh... walaupun tak pernah buat tetapi amat memahami... hehehe...

Umi Mia said...

huahuahua...dapat dua kali tengok dalam satu hari tuh........bertuah ker apa tuh..hahaha

Zana S said...

hahaha..
nak tambah benonyer... masa on the way balik pun jumpa lagi kes gitu. adeh.. malang sungguh hari tu.. dah la keta tgh byk. sempat lagi dia. la nie indian guy.
kat mane?
dr menara telekom nak ke npe. bbtul selah pokok ngadap tnb. adoiii... suweiii toil mata arituh tauu...