Thursday, June 26, 2008

Tanya Ckit?

Adakah bahasa saya agak kasar?
Adakah saya laser?
Garangkah saya?
.
.
.
.
.
.
.

kengkawan yang rajin membaca, perlukah saya 'maintain' gaya penulisan saya ini atau perlukah saya lebih berhemah semasa menulis?
.
.
.

Pandangan kalian amat saya hargai
.
.
.
.

tapi kan... kesimpulannya... blog nie saya punya..
.
.
.

Sure ikut kepala saya yang weng kekadang kan... eheks...

7 comments:

Umi Mia said...

hishk...mana ada garang ker...kasar ker...rasanya dah abis lembut dah zana marah..even tgh bengang giler...sbbnya kalau bayangkan zana tgh marah...kita bayangkan zana ckp lembut2...

tapi betul..blog sendiri kan...nak bengang ker apa ker...kita punya blog kan...

teruskan...teruskan...kami memahami....

hyfa hasan said...

alah pedulikan apa owg kata..
kite tetap kite kan..

cendawanintim said...

blog sendiri, kena la timer sapa2 yang baca kan...

betul tak..

mad redo1 said...

ianya prerogatif tuan punya blog, siapa tak suka baca, dia tidak perlu datang bertandang lagi... begitulah pandangan mad redo1 inik...

Anoy said...

haiyooo, lu sendri tanya tp lu sendri jawab. amende la umi kamu ni mirulllllll. jom mandi sungai wehhh

Zana S said...

to all

time kasih semua... betul gak kan..

tapi kalo org duk tanya nape cam nak mkn org je dlm blog.. terpk gak. garang ke? hehehe.. tu ada masa2 yg se'eh je tuh. normal la kan..

Kujie said...

blog kakjie karangan budak tahun 3 je...kadang2 pernah terbaca kt satu blog fofuler tu..dia mengomen blog org lain mcm tu mcm ni...

tak setuju sebenarya..
sbb tiap org tu kan berbeza, kalau tak suka jgn pergi..jgn nk suruh org tu jadi mcm yg kita suka..