Tuesday, July 8, 2008

Capek

Sangat capek lately.
Wah..sesejak berkawan ngan org seberang, gaya ckp udah tukar loh
since 2/7 until 15/7, i'll be in and out between office and exhibition centre
penat tu satu, tapi yg tak syiok tu lagi tank minyak
sangat sayu tgk tank tu cepat betol susut minyaknyer
mane taknya, subang-bangsar-segitiga emas-subang
sangat la sesak laluan2 itu...

nak tak nak kena la redah
ada sesapa minat nak mai?? huhu...
meh la... contact zana dulu ek
sila la email ke zana kalo nak mai
nws_1923@hotmail.com
kenapa tak reveal??
er..er... malu sih. ekekeeke..

tapi.. kalo anda berminat dgn jewelry n antics jewelry~rare gemstones~
you are most welcome :D

oh iya...
sibuk2 nak exhibit tu
ada org duk bertarung di labour room
Alhamdulillah...
Fozalin selamat melahirkan bb boy on that day
2.9 kg
Around 7++ mlm
Dah gi tengok on the next day
Yg best tu, aku org ketama bb jumpa selain mak pak n kerabat spital sekalian
disebabkan dia lahir gegenap 36 weeks
doc masukkan dia dlm pemerhatian coz degupan jantung or nafas dia laju
(ampun kalo salah bagi info)
tapi by the 3/7 pagi tu dia dah duk ngan mak dia dah
tido sokmo si kenit tuh
Gambo???
takmo tunjuk sbb biar mak dia tunjuk
wahahahaha..sangat kejam
nnt ek.. tak dan nak sumbat gambo laie
apa2 pun...
WELCOME TO THE NEW WORLD
~Mohd Harith Wafiq bin Mohd Faiz Foza~

(adeh... seb bek laki, kalo pompuan, cian deme nak nyebut masa akad nikah nnt. akakakakaa)

5 comments:

lily lotus said...

sian dia ke'capek'an..hehe..
takpe demi kerja! but don't die
for work yeah..

anyway sedap nama ur fren's
newborn baby tu...so unique
yet tergeliat lidah nak sebut

take care *_*

cendawanintim said...

uihhhhhh, panjangnyer nama tuh...

Arin said...

zana, arin dh tepek gambo anak elin..hehe..balik je dr spital melawat dia terus kasik tepek..hehehhehehe...

Umi Mia said...

kat mana exhibition nya..mana tau kalau ada kat area2 sana leh singgah....

Zana S said...

lilylotus
kepenatan sampai arinie nak ngular jek. ekekekke...
tu pinjam nama anak cousin gak tuh. ekekeke...
harith=aris

cendawanintim
udah father nye yg nak. kasi ajo :D

arin
awak mmg pantas dan tuntas. ekekeke...

umimia
udah msg kan.. :D dah selamat abis. alhamdulillah...penat tuuuu...