Tuesday, July 1, 2008

Berjaya

Wah.... sonok2..
Hari nie boleh sarung jeans kegemaran ku
selepas bbrp bulan Aris lahir baru boleh pakai
sangat seronok
hahahahahaha
(dalam erti kata lain dah kurus ckit la nie :P)

tapi korang jgn salah sangka
jeans ku bukan jenis kecik2 molek2
(wpun sebelum ada mirul n aris kurus nak mampos!)
semua jenis beso2.. saiz pun 29-30.
kira ok la kan...
tak la byk sgt kekurangan berat badan itu..
akakakaka...

agak2 entry nie kak elin baca tak??
sure dia boringgg jek..
hehe..
kepada yg mengenali cik fozalin
dia dah admitted
tunggu masa je si jr nak keluar
doakan terbaik utk ibu dan anak ya ;)

7 comments:

Arin said...

ahaa...arin lak dah setat pakai maternity jeans..baru 3 bula lebih..aduih..cepat nau perut nih naik!!!!!

Elyn said...

yuhuuu aku x boring sgt la.... kerna laki ku bwk laptop huhuhuh........

Jie said...

iye... nk tgok lah mak org ni dah slim...

elin....amboiiii..blog dia tak moh update
kt sini ade pula...kak jie dah p rumah dia...tak de org
ingat ke dok dlm labour room dah..hehehe tgh meneran!

moga selamat ye Elin.... dpt baby yg sihat ...

Umi Mia said...

sonoknya dah kurus....congrats...wuhu...lepas ni turn elin lak menguruskan diri...semoga dia anak beranak sihat dan selamat...

cendawanintim said...

sonotnyer...dah kurus..huhuhu..

Princess Redbloodsnow said...

tahniahhh tahniahhhh...hehehe
tp z lak...x nak kurus
z nak berisiiiii..hehe

Zana S said...

arin
tu namanya rezeki
masa nie je nak nengok arin berisi
kalau tak kuruih je dia..huhuhu

elyn
dah meletup nie sila la berpantang di rumah sesenyap iyo :D

kak jie
meh l jump kak jie
tapi zana nie berani ckp je
kalo suh bagi date mmg tak berani
huhu
byk tol komitmen
kalo free pun pk camne nak hangkut dua2 naik keta. payah gak kalo takde co driver nie

umimia
er.. tuan yg ckp nie camne plak??? huhuhu... (jgn sekeh pale zana ek.. ekekekeke)

cendawanintim
aritu dgr dia berhiya2 nak turunkan berat bdn. camne? berjaya?
harap2 sukses hendaknya..:D

zie
heh! awak dah kurus tayah cbuk2 nak kurus. pi mkn byk ckit ek. hehehehe