Tuesday, July 22, 2008

Mengata Orang Paku Serpih

tak faham betul aku dgn orang nie

mati2 ngutuk org yang ada blog nie takde life in reality world

(actually nak kutuk aku habis2an, sbb reveal life kat org tak dikenali)

tapi sudahnya...............

dia pulak yang duk baca blog org lain sampai siap print out lagi entry orang tuh!

apekehey nyer!!!!

orang kata, kalau nak ngutuk tu cuba tengok balik diri sendiri???

Agak2 ludah ke langit jatuh ke muka tak?

bukan aku tak tau blog sape yang dia duk baca tuh

la nie.... pandai plak ber 'facebook', 'friendster' bagai

erm....

lain kali.... tanya dulu nape aku nie berblog, ber friendster tuh!!

bukan jatuhkan hukuman tak tentu pasal!!

huh!

~soalan....... adekah dia baca blog aku nie??? ntah.. tak sudi gamaknyer kot. pedulik la aku nak bebel kat cnie pun!~

3 comments:

Umi Mia said...

sape yg hang membebel ni zana ooii...

Kujie said...

uikk...ingat ke PM dan Sultan je pandang negatif ttg blogger....org2 mcm tu pun ade ke?

ishhhh..... dia belum jatuh cinta lagi tu..kalo dah..

mcm kita...hahahahaha

Zana S said...

umimia
hehe..adala org tu...tak jauh mana pun...:D

kak jie
itula dia kak jie..
terkejut gak zana. kutuk la sesuka hati tu.. tapi kalo diri sendiri baca blog org berhiya2...apemende tuh??
lawak btol. tapi nak marah gak nie. iskh..