Monday, July 28, 2008

Nak marah jugak!

kalau dah nama tu drebar.. buat la cara drebar!!
nie lagik mau duk tetengah jalan raya.
setakat drebar perdana executive.. piiiiirahhhhhhhhh!!!

ade ke keta nie, dr federal hway lagi aku duk follow dia.
bawak dah la kejap kiri kejap kanan.
bila dah nak masuk ke jalan maarof from federal hway, bypass mv,
dia nie boleh duk in between line 2 lorong!!!??
pejadah bongok double triple!!
aku bawak dekat gile ngan dia
ckit lagi aku nye keta nak cecah blakang body keta dia
n aku plak duk kat lane kanan
ko nak jalan tapi keta depan halang ko
marah tak anak2???
pastu bawak lengang mak limah!
mmg nak kena hon panjang la ngan aku...
HONKKK!!!!!!!!!!!!!


tu la masaelah drebar belagak
dah tu aku potong boleh buat dekkk jek
lagi sekali aku kasi hon dgn angkat tgn
and baru aku realize
sebelah drebar tu ada org lelaki pakai baju siap kot tie bagai
lantak ko la labu...
skang ko tau drebar ko bawak cam mangkuk!

lagi satu aku nak kabo
pepagi matahari tak la terik mane
pakai sun glasses tu la yg buat mata ko tu buta nengok org blakang
ciesssssssss!!!

tu kalau aku dpt baling batu cemen keta dia tu syiok ooooo!!

:P

9 comments:

Arin said...

la nih byk nau org bawka keta cam hape je..sabooooo

Zana S said...

huhu..tah nape tah..sabar hilang byk pagi semalam. huhu..

zonaku said...

sabor2... anggap jer dia Allah cipta untuk jadi sebangang2 makhluk

cendawanintim said...

Makhluk tuhan yang paling bangang tuh!

Kak Jie said...

jgn marah2...control ayu..kehkeh

Zana S said...

zonaku
ekekeke... dlm lembut kena sedas ek. macih2..:D

yunie
itulah dia... kalo duk dlm situasi zana sure panassss jek.:D

kak jie
tak marah dah.. tengah meng'ayu'kan diri nih.. ekekeke

lily lotus said...

eloknya bawa batu2 spare lam keta..agak2 kena dgn mangkuk camni baling jer cermin keta dia..haha..pastu baling batu sorok tgnlah!

*_*

hyfa hasan said...

sabo je kan..
mcm jln tu tok dia punye kan..
sesuke hati bwk x pikir owg laen..

Jie said...

dah cool...awatnya tak update..

ngehhh...tak kira
dtg nk membebel gak kt blog org