Tuesday, July 15, 2008

Tulun!!!!

banyak nyer keja nak buat!!!!

accounts tak siap lagik!
stock nak kena cek!
office nak kena setup/kemas!
brg bak kena susun!
umang aiiiii

any volunteers??!!!


macam nak mintak bos aku carikan part time staff jek
wpun gaji baru naik (last month)
tapi plan bos aku yg pjg berjela tu mcm nak pitam aku nengok kan kalau aku sorg yg duk kat opis nie
udah la opis cam kapal karam
aku macam tak larat dah nak kemas
ada je benda aku buat pastu benda lain aku tinggal
nie aku tulis blog nie pun lepas aku penat ngemas brg2 guna masa exhibition tuh
boss decided nak abis awal, means awal sehari jek!
Patut abis ari nie tapi semalam deme nak packing n indonesian counterpart dah sibuk nak balik
iyola... sales tak bape best
aku mmg agak dah tapi coz nak mencuba nasib... apa salahnya
perniagaan kan semua berisiko
so, bare je la cost tuh
next month ada lagi plan
aku ala2 surrender la
bukan apa
acc nak close end of this month
tapi aku baru separuh key in dlm system
pengsan2

ada sesapa yg berminat nak jadi sales person?? sila la email zana ek
especially yg tak kisah keja over the weekend n balik tak tentu masa
ikutkan sekali sekala jek
bukan selalu
tapi...bukan selalu tu pun pening gak nak arrange jadual zana sendiri
lelagi en suami keja tak tentu masa
nie projek baru dah masuk
kalau aku tak arrange masa semula
mau tunggang terbalik dibuatnya
nape la aku duk jauh dr che mah ek?? huhuhuhu

oh iya...

15/07/2008
SELAMAT ULANG TAHUN ke 55 ya CHE MAH!
moga panjang umur dan murah rezekinya, dikurniakan kesihatan yang baik seadanya...
Zana sayangggggggggggggg MAK!

ps: kepada mak teh yg membaca , sila tapaukan kek kepada mirul n aris okeh! jgn malas2.. ekekekeke...

14/07/2008
oh iywe.... kepada mak usu, mirul n aris ucapkan selamat arijadi ke 52 ek! eh.. 25 ek?? hahahaha
disebabkan deme tak reti mengira.. tu pasal tershasol....:P

mam usu belikan kamiorg present apa ek???(mirul sama aris takleh kasi preset sbb umi simpan duit dlm bank belaka.. muakakakakaka)

arghhh....cik zana... sila kembali bertugas.. uhuk2...

6 comments:

lat'z said...

alo!!!!!!!!!!!!
my b'day TOMOYO LAAAAAAA
nampak sgt tak penah wish kat adik
ceh!!!!!!!!!
nie nak kena mintak pesent nie!!!!
ipod please green colour 2gb ok dah
huhuhuhuhuhuhuhuh

Anoy said...

ko reti ke guna IPOD tu lat
huahahahkakakhakhakhak

Anoy said...

mak teh bole tapau kan kek tu smp berkulat2 pun...makne nyerrr minggu ni budak kenit berdua tu kene balik. aris meh mkn kek lagik...lepas tu kang muntah belahak...hahahahahha

Zana S said...

ooek... ko nyer ari jadik esok ek??
takpe la.. bebudak tu mane tau...
aku tolong tulis je kat cnie..
wakakakaka...
ari minggu nie kamiorg balik.
bwak mak ngan mak usu je kuar mkn.
yg dua org sile mengange jaga itu dua kenit okeh???
wakakakaka

lily lotus said...

jgn pengsan ok!
hehehee :P slmt bekerja...

*_*

Zana S said...

lilylotus
hehehe... slamat2...
ari nie malasnyer... rasa nak cuti jek. tapi mcm tak boleh. adeh.