Thursday, July 17, 2008

Jangan Pandang Belakang

Sekejap jek citer nie dah masuk Astro
Ikutkan dah byk kali ditayangkan kat Astro Ria tuh
Tapi di sebabkan aku nie penakut tahap gaban
tak berani tgk sensorg

udahnya,
last saturday night tu ada ulang lagi
aku anak beranak tengok (aris for sure dah tido jam tu kan)
mirul yg tak tido siang tu boleh tahan mata tgk citer tuh
aku nengok siap cover muka ngan bantal lagik
especially rasa semacam jek tros aku tutup muka
kalau rasa nak tgk pun sebelah mata jek

TAPI!!!!
mirul tgk tak berkelip langsung dia
takde rasa takut pun
mungkin dia tak faham kot... ekekekeke
siap statik kat tempat dia menyandar tuh
tapi.. lepas abis je citer tu, mintak susu tros lelap
dia tahan mata ngantuk ke apa benonyer??/
hehehhe... mirul, mirul..

berani ke tuh?
kalau ckp lipas ke, cicak ke, takut belaka
camne nak bawak dia pi zoo nie mak teh?? :P

2 comments:

hyfa hasan said...

hhee..

akk tkut ekk tgk cite jgn pndg blkng??

emm.. anak akk ok lah ekk tgk..

dia xtkut kew?

Anoy said...

cemane ni mirul??
mak teh takat ular je
tp si kenit ni lagi teruk dari makteh....kene revise balik la
tgk ikan je kot...hehehehe