Friday, November 28, 2008

Warded n Discharge

19/11 hari pertama masuk spital. blom operate laie. kena pose semalam. sbb ot kol 9 am esok paginya.

itula besinya. kecik je. aku ingat tebal lagi. huehehuehuehue

ward 6c

katil no 8. dlm nie sume pompuan. neber yg dua tu nenek pangkatnya. kesian kan... agaknya kita kalau dah tua pun cenggitu. tulang rapuh n kalau jatuh je selamattttttt....... hueeeeeeeeee

nie pintu bilik. nak jugekkkk!!

mak aku baru lepas amik ubat ngan kakak nurse nie. diorg mmg peramah. kalau tak peramah n baik mmg dah kena blog awal2 arituh. ekekeke

23/11 yeay!!! nak balik dah!! tgk la speciality kat kusi roda kakak aku. tu keja makcik aku la tuh. ekekeke...

sonok plak ko ek!!

aku mai ari ahad tu ngan mirul jek. abah tak dpt ikut n disebabkan itu, aku tinggalkan aris ngan abah. cian aris.. tak dpt jumpa mak ngah. ari jumaat aritu mai pun dia kena tinggal nursery.
dan disebabkan keta aku sgt comel, kak anim pun takmo nyusahkan kitorg,dia roger2 kawan baik dia yg dah mcm keluarga aku dah pakcik nie. wife dia baru je abis pantang 44 ari. dia pi anto balik johor sebelum naik keja. jadi org bujang plak dia bbrp minggu nie. kalau korang nak tau... masa dia kawen, aku ngan adik aku jadi tukang mekap wife dia. miahahahaah... sib bek adik aku pandai dr aku. cuma aku ada brg la utk dia tarah kat muka kakak tu. cantik tau.. jgn ingat tak cantik (ke sebab kakak tu mmg dah sedia cantik??? hueheuhuheue) . dannnnnnnnnn... yg lawaknyer, aku dipaksa jadi pengapit kak zurin (namanya) waaahh!!! padehal dlm perut ada mirul dah masa tu. cuma tak nmpk laie perut den! ekekeke..

btw, tahniah ya pakcik lias ngan kak zurin di atas kelahiran mohd jibril. (suspen aku dgr nama anak pakcik nie.. hueheuheuehu)


dah la nenek... kita balik lah... tak best duk spital lelama nie.. ekekekeke...

oh iya... masa nak balik tu kena settle bills. tapi bil yg dah bayar kat atas (ward 6c) lom masuk system deme laie( masa tu kena pi kat kecemasan, tingkat 2). pelik sungguh!!

padehal dia kata leh kuar tu kol 10 pagi. yg kitorg nie nak balik dah kol 4 ptg. sooooooo selowwwwwwww!!! bukan claim memane pun. byr cash lorrr.... itupun payah! aduyaiiiii!!!!

(agaknya kalau benda nie jadi kat anak aku, dah meletop dah abah deme... huhuhu....)

8 comments:

Kujie said...

eee......inilah blogger gigih.... bergambar sana sini

Zana S said...

kak jie
nie bukan gigih. masa nie je nyempat ngamik. kalau tak lupe sesaja. hehehee...kak jie... nak ikut pi bentong!!!ngeeeeeeeeee

one love said...

semoga kakak zana cepat sihat!

kesian nengok kaki dia!

Arin said...

nih spital mana yg selo nih?heheheh..

Zana S said...

one love
amin... mmg kesian sbb susah btol nak bergerak. sib bek makcik sorg dah tak meniaga. kalau tak.. payah gak mak nak kemana2 kalau ada urusan. atleast makcik leh tgkkan.

arin
hehehe.. harap2 wad bersalin idok le seslow deme nie. kalau selow tak ke haru.. huehuehue

slumbeRAJA said...

awat masuk wad plak nie. isk, semoga cepat sembuh ^^.

ita.itu said...

wah nok..ko sakit apa nih..adoila..takut aku ngk besi2 ni

Zana S said...

slumberaja
bukan aku daa... kakak ku. lain la muka kitorg.. heheheh

ita.itu
kakak ku masuk besi lam kaki. ko takut, aku lagi ngiluuuuuu... huhuhuhu...
la nie duk nahan sakit kat umah. kesian plak kedia. :|