Tuesday, January 13, 2009

Jalan Jalan Hujung Minggu



nie la keja kitorg sesejak dua menjak nie. duk survey brg n cari brg rumah.

payah gak la nak masuk rumah sendiri. gambar di atas tu yg mane aku berkenan. sib bek amoi tu tak marah. kalau marah, tak nak aku mai lagi kedai ko tau... eheks...

Buat permulaan, ambil yg ringkas dan murah. dah ada duit lebih baru top up memane kurang. kalau sekali ngadap mmg abis la kepala botak. hueheuheue

si berdua nie tak tau la apa deme buat. tapi yg pasti, once amoi tu ckp yg ada nie sume display. bukan utk jual, abis di lenjan katil tilam yg ada tuh. penat agaknya duk dlm dukungan aku si arisnya.. hehe..amirul siap landing bagai. huhu..


abah yg sedang mengira kos dan diikuti amoi yg rela menadah telinga dek harga mati yg abah nak. ekekeke.. sila2.. eden bz ngan anak. takleh nak nyibuk. kalau tak.... sesama mem'bargain', mau dihalaunyer kami semua. hahahahaa.

5 comments:

Elyn said...

hu kalo cenggini gaya x yah mntk hadiah la..... lg besh dpt duk umah sendirik!!!!!!!

Zana S said...

hahahha... jeles ker??? ekekeke...

ala.. sat2 gi turn ko plak. pastu, gelang, earring, sume dilupuskan dr list. hahahaha... jgn tak tauu :p

Arin said...

mmg payah memula nak start dari a kalau nak masuk umah sendirik..takpe..lelama nnt penuh le umah sampai tatau mana nak letak..hehhehe..

Zana S said...

arin
biar la kosong. tapi harap2 tak la tertinggal keperluan asas. hukhuk.
tak terpk lagi apa nak buh dlm umah tu sbb tak siap laie reno. :d

sticker said...

louis vuitton handbag
louis vuitton handbags
vuitton
louis vuitton bags
louis vuitton bag