Tuesday, January 13, 2009

Resepsi

Ina Naim dan suami hadir di majlis resepsi mawi-ekin. MENGEJUTKAN!!

aku baru terbaca dr murai.com.my

Betapa mulianya hati seorang lelaki bergelar suami, apabila berhadapan dengan situasi sebegini.

Sangat2 aku respek Suhaimi suaminya Ina nie.

Agak2... berapa ramai lelaki bergelar suami sanggup berada dalam situasi mereka ini dan bertindak seperti yang dibuat oleh suami Ina nie sendiri????

Mawi plak antar undangan sendiri. hukhuk.... .....

Gah gile resepsi tu, sampai aku ngantuk nengokkan nyer.. hehehe... udahnya... layan kartun ngan mirul kat 613. haduyaiii.... mirul la tuh. kol 11 lebey baru tido. teruk2..

.......................................................

7 comments:

Kujie said...

kak jie tak tgok...semua org bercerita hal yg ni..tapi gambar mawi dgn ekin tu cantik..yg kt paper kosmo...mawi nmpk makin berseri...pengantin baru lah kan...tapi ekin mcm biasa je...mcm biasa kita nmpk kat majalah

Zana S said...

sbb ekin tu dah biasa make up kot kak jie.. kalau org dah biasa make up, takde berubahnyer kalau bersanding.

tapi kan... siti still nampak berseri kan masa dia bersanding dulu?? kan kak jie kan????

miss cloudy said...

salam kenal...sib baik tak tgk majlis tu.. hehe...

trailsshoppers said...

Hi :)
bloghopping here

may u have prosperous 2009 year!
status update:
RSH Group Fashion Warehouse Sale : 16-18 January 2009
http://trailsshoppers.blogspot.com/2009/01/rsh-group-fashion-warehouse-sale-16-18.html

lily lotus said...

ada yang kata wedding diorg mcm funfair!

Zana S said...

miss cloudy
salam kenal2 juga.. :)
itulah... tgk pun lari2 sbb nak tgk baju dia jek semata. hehehe

trailsshopper
TQ :)

Lilylotus
hahahaa... hang nie... kijam nyer... ekekeke
tak bape pasan ke fun fair an tuh. mungkin tang naik kuda, keta kuda, penari2 gelek, api2 semua tu ala2 fun fair kot. hahaah... panjang sungguh akal org tu ek?? :)

sticker said...

mulberry purse
mulberry purses
discount mulberry
chloe bag
chloe paddington